Skip to main content

S.E.M.P.U.R.N.A

aku suke lagu neh. EVEN LAGU NEH DA LAME. tp, aku suke sgt. really wanna dedicate to somebody. BUT. xbrani. hum. so pendam je la.

[SEMPURNA]

kau bgitu sempurna
di mata ku kau bgitu indah
kau mmbuat diriku akn slalu mmuja mu...

di stiap lgkh kuu...
ku kn slalo mmkrkan drimu
xbisa ku bygkna diriku tnpa cintamu

jgn kau tgglkan driku
xkn mmpu mghdpi semua
hnya bersama mu ku akn bisa
kau adalah drh ku
kau adlh jntungku
kau adlh hdopku
lgkapi diriku...
oh syg ku kau bgitu
sempurna......
sempurnaa

kau gggam tgn ku...
saat diriku lemah dan terjatuh
kau bsikkan kata
dan hpus smua sesal ku

jgn kau tgglkan driku
xkn mmpu mghdpi semua
hnya bersama mu ku akn bisa
kau adalah drh ku
kau adlh jntungku
kau adlh hdopku
lgkapi diriku...
oh syg ku kau bgitu
sempurna......
sempurnaa....

jgn kau tgglkan driku
xkn mmpu mghdpi semua
hnya bersama mu ku akn bisa
kau adalah drh ku
kau adlh jntungku
kau adlh hdopku
lgkapi diriku...
oh syg ku kau bgitu

kau adalah drh ku
kau adlh jntungku
kau adlh hdopku
lgkapi diriku...
oh syg ku kau bgitu

syg ku kau bgitu..
Sempurna. sempurna.

aku ingat kamu. tp aku xpatot ingat kamu. sbb kamu ingat die.
aku rindu kamu. tp aku xpatot rindu kamu. sbb kamu rindu die.

ya ALLAH. KAU kuatkanlah hati hamba-MU ini. untuk aku dpt melupakan diri die.
aku xsggup melukakan hati org yg die ingat. hati org yg die rindu.
sungguh. aku rase sgt BEGO[indon slang] skali.
ingat die yg x ingat aku.
tp. aku xmmpu untuk mendakkan nya.
aku x boley nk tipu diri sendiri.

ya ALLAH. tolong hamba-MU ini.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)