Skip to main content

ini kesah tntg gurl ituh n shbat baeknye.

gurl ituh sgt BENCI dgn shabt baek nye punye ke-TIDAKSENSITIF-an

sbb ape?
sbb shbt baeknya ituh sgt xsensitif. gurl ituh pompuan okei. knape shbt baek nye sgt mcm xcaring. xamek berat lgsung.
hey shbt baek, gurl ituh punye hati dan perasaan la keyh. pliz la treat gurl ituh as a woman. tension!

dan
gurl ituh sgt BENCI dgn shbt baek nye punye ke-TIDAKIKHLAS-an

sbb ape?
sbb siyesly, slme neh gurl ituh ngat shbt baeknye ikhlas la kol die.
rupe2 nye shbt baeknye nk soh gurl ituh kol die balik.
plis la consider skit.
gurl ituh hp pakai topup je.
shbt baeknye nk suh gurl ituh abes bpe ratus kol shbt baeknye kat egypt uh?
kalo gurl ituh ade line tenet cm die. leh gak gurl ituh kol.
stkat kol free, pkai tenet, tiap2 hari gurl ituh leh kol la.
xda kudis pon kalo gurl ituh kol shbt baeknye.
gurl ituh xkesa pon kalo gurl ituh yg kena kol tiap2 hari.
n shbt baeknye ade ckp. shbt baeknye tawar hati nk kol gurl ituh sbb gurl ituh pkse shbt baeknye kol.
hey, come on la, dat nite is shbt baeknye punye bday.
gurl ituh juz nk spend tyme dgn shbt baeknye je la.
gurl ituh tataw nk kate ape da. lntak la pe nk jd.

n shbt baeknye suh gurl ituh think positive.
dis is hati dan perasaan pnye cter la.
ssh tol kalo xphm hati pompuan neh.
a woman can be totally irrational when it comes to hati n perasaan pnye cter.
cane gurl ituh nk pk +ve bile gurl ituh rase 'aku neh tataw lg pe status aku.'
yg sbenanye.

tlg la phm gurl ituh!
plish, gurl ituh hrp sgt.
gurl ituh xperlukan kata2 manis.
pe yg gurl uh perlu is shbt baeknye phm perasaan gurl ituh.

Comments

*ika* said…
hmm...mksd yg mendalam ni....

kpd gegel itu..sila besaba....
kdg2 mereka tidak seda....

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)