Skip to main content

ti.e.ji.

tag neh di ambil dr blog feeq.
die ckp kat sape yg anda ingin tag, die tulis sape2 yg bce. so.
tbe2 trsa mcm aku je.. so. aku wat la... huahua.


1) Bidang kepakaran anda adalah:
art. seni.

2) Nyatakan se jenis fobia yang anda hadapi:
i) takot haiwan. sume jenis. huh. =_='

3)Nenek kebayan,UFO dan robot..Apakah perkara pertama yang terlintas di fikiran anda??
nenek kebayan! PGL. hee

4) Apakah warna anak mata anda??
dark brown. ecece

5) Insiden yang tidak dapat dilupakan:
jd ajko. tbe2 je. haha.


6) Andaikan bahawa teknologi sudah maju,anda ingin tinggal di dasar laut atau di angkasa lepas..dan nyatakan sebabnya..
dsr laut. xyah la aku mndi da. haha

7) Sumbangan anda terhadap negara..
mnymbgkan taik mata pd stiap hari. LOL

8) Resipi pelik yang anda cipta
pelik? emm. xda lg kowt. msok dpor pon jare.

9) Benda paling ganjil yang pernah dialami..
amek gmba mlm2 tbe2 tgok ade kaler putih dlm gmba uh. entiti pemnde ntah. huhuhuuu

10) Tamadun yang masih wujud pada masa ini adalah..
tamadun pe? tataw la.

11) Orang yang nak di tag seterusnyer...
xmao! haha

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)