Skip to main content

tataw jd taw. hum

emm.act. aku tataw nk tulis pe...
siyes tataw.
tp da alg2 aku bukak create post neh.
bek aku tulis gak.
emmm.

em sbb aku sgt la tataw nk wat pe kat UMAH neh.
kat fb je aku men ROCK LEGEND. VAMPIRE WARS. GLAMOUR AGE. RESTAURANT CITY..

kat mespes lak aku men PET SOCIETY.

kat fs, aku adopt baby name die DEAN.

siyes aku tataw nk wat pe.
ngaaaaaa....

LESEN L. kuar la cpt.
aku xsbr nk gi bwk keta lg neh.

nk jumpe abg ensem. cegu aku haha
*xgitu zati? wink2.

ari uh aku TRY tiga penjuru da ok.
msok tiang kedua kona kanan.brek!
then tkn clutch. msok gear R.
then putar streng ke kiri smpi habis(berat gile)
lepas clutch. smpi papan besi(papan tp besi?? ades).. brek. then putar stereng ke kanan TIGA kali. then lepas clutch.. yeah! pass! pass!

yg nek BUKIT, keta aku asek mampos je!
huhuhuhuhuuuuuuuuuuuuu....
kerana GELABAH aku salo terlupe nk tekan clutch dulu sblom BREK.
xnk FAIL nnt test JPJ.
tamauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

so, aku berJANJI akn do da best!
yeah!!!!!!! :)

wahh.. dr tataw nk tulis pe. aku berjaya menaip.. errr..
agak bnyk la jgk! hahahahah. :) :) ;) ;)

Comments

syafeeq faXys said…
nanti aku join rock legend..aku still x paham sbnrnya..
21anis said…
Hohoho! slamat b'juang ntk dpt lesen P!!! ak da slamat da....(itupon gagal skali n ulang skali lg, bru dpt...) clutch keta wktu hari ujian laen dowh ngn mse practicem sakit ati je,...sbb tu la gagal 1st.... =p
n'way, Gud Luck!!
21anis said…
slamat b'juang ntk dpt lesen P!!!!
ku da slamat~~ tinggal stahun je lg nk tuka lsen bese....(^^)
tingat wktu mula2, gagal kt bukit....nsib baik 2nd time lulus~
Nik Lisa said…
to feeq; yup2. men la. aku da bsn men. asek2 aku nye musician org amek.. suke suki je. urghhh!

to 21; yaaaaaa. aku mau lesen P.. mau! mau!
feez said…
ah kacang je.gua 3 pnjuru seblh tangan je. wakaka.
N E E q L I S A said…
3penjuru aku pon passs....
nek bukit uh prob skit............. urgh!

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak