Skip to main content

tagged by zati again*die je kwn aku. hahahaks.

Tajuk Hangat:PERIHAL 7jawapan
anda mestilah JUJUR,AMANAH,IKHLAS,SOPAN-SANTUN DAN BERPEGANG PADA PRINSIP... HEHEHEHE

1. 7 ciri wanita/lelaki idaman anda.
2. 7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup.
3. 7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati.
4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda.
5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda.
6. 7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda.
7. 7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.WAJIB!!
mereka musti diberitahu akan perihal ini hehehe(soalan membunuh kan? Demmet!)

Soalan 1 : 7 Ciri-ciri lelaki idaman anda.
1. dye syg sye
2. sye syg dye
3. baek
4. understanding
5. good listener
6. someone yg sye bley rely on if anything happen
7. romantic bertempat. :) hehe.

Soalan 2 : Lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup.
1. muhammad rahmat
2. ibrahim idham. *tyme mude2 dulu*
3. muhammad asiff bin sabri.
4. kwn abg tuan. nek bs same2 dulu *bdk maahad*
5. hairul hazwan
6. -
7. -
*sowie , cant fill up da 7 anwers sbb sy pyh nk minat owg. yg num 5 uh sye xsure la sye mnt die ke x. hehe

Soalan 3 : 7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati.
1.malu
2.sgn
3.hepi
4.srba x kena
5.gelabah semacam
6.tataw nk kate ape
7.bhgia pon ade. :)

Soalan 4 : 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda.
1. egypt
2. my hometown
3. his hometown
4. my mrsm
5. his mrsm
6. an island
7. a mountain.

Soalan 5 : 7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda.
1. buku ksygn sye
2. siput.
3. bju mlayu. hehe..buatan sndri *nnt kalo da mnuntut
4. my cooking
5. a shirt
6. keychain
7. my artwork. *pic of us

Soalan 6 : 7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda.
1. sampai syurga
2. sempurna
3. hanya kau yang mampu
4. with u-chris brown
5. im yours.
6. lucky
7. ayat2 chenta. chewaaaa.

Soalan 7 : 7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.
1.ika *follower aku yg aku syg*
2.kwn2 lame aku
3.dak2 mrsm kt
4.dak2 6m
5.dak2 h1t11
6.dak2 h1t5
7.dak2 1991

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)