Skip to main content

KAWAN yg ntah pape.



firstly nk ckp,
post ini unutk mereka yg berkenaan shja. yg x berkenaan jgn terasa.
act nk cter skit sal KAWAN aku.

KAWAN?

btol ka KAWAN?

cop2. jgn suka suki je nk ngaku KAWAN bile ko xtreat aku cam KAWAN ko.

sungguh aku x phm segelintir KAWAN yg menggelarkan diri mereka KAWAN neh.

hey. kalo da KAWAN. wat la cara KAWAN.

mksud aku, tanye kbar.

jgn wat bdow je. cam org bodow je.

mntk tlg sgt. oke?

xdak blaja cane cara nk treat KAWAN ke?
[aku simpati]

kalo x tawu. blaja.

kalo x phm2 gak. aku xtawu nk kate ape da.

satu je aku mntk.

jgn brani gelar diri ko KAWAN.

sbb ko x layak.

and gamba neh untuk anda..





L.O.S.E.R

sekian.

sye emo skit. maaf.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)