Skip to main content

tag. :D from ziza n mira.


ini contest sbenanye. 
tp, tarikh da tamat. 
so, kite men tag2 cam bese je la eh. :D

so rules n regulations nya.
(omit je yg xpatot)


1. contest (permainan ini) terbuka kepada setiap peringkat umur

2. gambar setiap seorang dan adelah gambar anda sendiri. kalau lebey tuan punye blog akan reject so 1 sahaje gambar setiap seorang okay.

3.Gambar mestilah senyuman yang ikhlas dan lebar to the max.

4.Gambar adelah berseorangan sahaje.

5.Mestilah follow tuan punye blog ni (ini option.) 

6.Sediakn entri khas tentang contest ini dalam blog anda.

7.Tag sekurang²nye 4 orang bloggers.

8.Tarikh tutup adelah pade 20 Mei 2010.


gamba senyum itu :



balik shopping, ofkos la senyum lebar.
bahagia beb. :)

4 lucky peoples are ;


namidansa

rashidah kamil


zatie sulaiman

diyanah roslan

Comments

diyanah said…
tahu lah saya suka senyum luas luas kan. -____-"
shiedahkamil said…
wah lucky giler aku wahaha..
aku ni kalo nk srh tnjuk gmbo sdri
pyh cket..huhu

nt aku de nfsu hapdet aku jwb tag ni hehe
Ḏαᾔṧα said…
hey,i do it later k???got a post to do before dis one..
Raji and Yeen said…
yeaa shopping2
bli ikan sayur ayam utk masak =.=
kau nyer barang xle bli byk lgik ke neeq
Nik Lisa said…
diyanah, tgok saje profile pic awak. haha
Nik Lisa said…
shiedah ; hahaha. orait. :D xpaksa pon. :P
Nik Lisa said…
faizu ; orait. xda hal. :D
Nik Lisa said…
hahaha. nk tawu rhsia x?
tu brg2 tga org punye la. haha.

sbb uh nampak bnyk~ haha

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak