Pages

Thursday, May 20, 2010

tag. :D from ziza n mira.


ini contest sbenanye. 
tp, tarikh da tamat. 
so, kite men tag2 cam bese je la eh. :D

so rules n regulations nya.
(omit je yg xpatot)


1. contest (permainan ini) terbuka kepada setiap peringkat umur

2. gambar setiap seorang dan adelah gambar anda sendiri. kalau lebey tuan punye blog akan reject so 1 sahaje gambar setiap seorang okay.

3.Gambar mestilah senyuman yang ikhlas dan lebar to the max.

4.Gambar adelah berseorangan sahaje.

5.Mestilah follow tuan punye blog ni (ini option.) 

6.Sediakn entri khas tentang contest ini dalam blog anda.

7.Tag sekurang²nye 4 orang bloggers.

8.Tarikh tutup adelah pade 20 Mei 2010.


gamba senyum itu :



balik shopping, ofkos la senyum lebar.
bahagia beb. :)

4 lucky peoples are ;


namidansa

rashidah kamil


zatie sulaiman

diyanah roslan

8 comments:

diyanah said...

tahu lah saya suka senyum luas luas kan. -____-"

shiedahkamil said...

wah lucky giler aku wahaha..
aku ni kalo nk srh tnjuk gmbo sdri
pyh cket..huhu

nt aku de nfsu hapdet aku jwb tag ni hehe

faizu said...

hey,i do it later k???got a post to do before dis one..

Fakhrur Razi said...

yeaa shopping2
bli ikan sayur ayam utk masak =.=
kau nyer barang xle bli byk lgik ke neeq

lisa_ne said...

diyanah, tgok saje profile pic awak. haha

lisa_ne said...

shiedah ; hahaha. orait. :D xpaksa pon. :P

lisa_ne said...

faizu ; orait. xda hal. :D

lisa_ne said...

hahaha. nk tawu rhsia x?
tu brg2 tga org punye la. haha.

sbb uh nampak bnyk~ haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...