Skip to main content

penyakit saya

aku ade penyakit.
penyakit yg amat sgt serius.
tataw la it can b cured or not.

penyakit IWDATGSBWIGTSIWWT
terpeleot lidah nk sebut?
jgn sebut. sbb mmg xdpt nk sebut pon.

i dont noe whether penyakit ni penyakit genetik ke,
contagious ke, iatrogenic ke, congenital ke, hape ke.. aku tatawu. 
tp, sakit ni mmg aku xsuka.
sbb i'll hurt something. or in case of people, someone la.

btw, i'll tell u pe name pnjg die.
name pnjg penyakit ni ialah;
 i-will-do-anything-to-get-something-but-when-i-got-that-something-i-will-waste-them.

so, doctors, nurses, pharmacist out there.
is there any cure for me?

i dont wanna hurt anybody anymore.

T___T


Comments

Nur Areefah said…
adekah aku yg jangkitkan kt ko? X_X
u-know-who said…
setiap penyakit gerenti ada penawarnya...

its up to you.. but as for me..
if you think you're wasting it,..

try not to waste it,...use n take care of it really n very properly n with your fully heart..

or if you're sure dat you can't do that anymore..last act is to just let it go eventough it hurts the person more...
n i k l i s a said…
efa : ko pon same ke?
n i k l i s a said…
u know who :

but i dont noe who. haha.

okay, thanx for ur advices. :D

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)