Skip to main content

nape la mcm ni?

i wanna say something.
da lama da xpuas hati sal ni.
but,
i dont feel right saying it here.

its regarding friends.
gosh, why la bile da makin besar ni.
i keep having problem dalam berkawan ni.
oooo tidakk~

btw, is she a friends? 
*kantoi suda. die adelah pompuan.
i mmg rasa die friends of mine.
but then, is she thinking like dat too?
i dont noe. really.

yg aku perasan,
die mmg akan ignore aku in anything.
i dont noe wat i do wrong smpi die treat aku mcm uh.
but, xpe la...

manusia, macam tuh la.

or aku yg kena change to be a better person.

myb i shud think off having my own traditional diary.
so that i can write. hehehe.

Comments

Nur Areefah said…
hope aku bukan 'she' tu
n i k l i s a said…
ko xignore aku wahai cik efa.
glad to hve fren like u. :D
kene bayar seringgit ek kalau nak komen?
hacker cs said…
smstinya bukan aku an... hihihih
faizu said…
o.hope bukan ak gak...
n i k l i s a said…
sepi :
haha. sepi nk byr ko? kalo nk boley jgk?
n i k l i s a said…
hacker cs :

awk *she* ke?
kalo ye, mayb yes. :D
n i k l i s a said…
faizu ;

awk kn laki. adesh.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)