Skip to main content

sanah helwa ya ukhti. :D

assalamualaikum

13 MAY 2010
genap lah saya berumo 19 tahun.
da 19. 
time do flies FAST. haha.

thanx sume2 yg wish saya.
nak senarai xmgkin ot.
sbb ramai sgt.
tmbh2 kat FB uh. hohoh.

da special one je la eh.

fiza cuz kol aku from indon sane.
thanx sgt2. :D

mak ayah wish pkai hp je.
segan eh? haha.
thanx.

dila. wish kai fb.
sgt comel. i like.

be long. 
time kol nk suh amik die.
2 in 1 nmpk.

dulah.
yg neh, lgsung xda idea sal bday aku
cish!

n all those yg wish kai sms pon.
thousand thanx.

n my beshties.
izzati sulaiman.
ok. sgt suprise ok.
thanx for da cupcakes.
bru nk mndi2. tbe2 bunyi hon.
rupe2 nye da terpacak dpn umah suh kua sbb nk bg cupcakes.

nzm, thanx for all those cards. videos.
mati2 aku ngat die nyanyi yg happy bday lisa uh.
rupe2nye mmg ade kat u tube. hahaha.

kak liz.
die bg cake.
hahaha.
n cards, thanx cuzzie. :DD

n sume2 la yg wish. 
thanxx sgt oke. 

semoga saya dapat ape yg diinginkan.
semoga saya selamat di dunia dan juga di akhirat.
aminn.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)