Skip to main content

sakan betol!

okay.
post kali ni nk cter sal facebook.

ah. sy bnci facebook sbb die bg org bwat grup mghina nabi muhammad.
n F word i bid to those kafirr yg sgt cetek akalnya.
speech of freedom ape? 
sebok nk kaco agama org asl.
org xsebok pon agama die.
tlg la.
mana pegi kebebasan beragama.
dgki xabes2.
da la wat dalam bulan 5.
hey, rosak bulan lahirnye org comel ni taw.
shuh. shuh.
pegi men jaoh2.

k da abes.
skg move to 2nd topic.
pasal bercinta dalam fb neh.
amoih2.
xseda diri betol.
umo bru setaon jagung da reti da bercinta.
agak2 la nk bercinta pon.

xperlu kot ko nk tyg bg sume org dalam fb uh taw.
ko dgn si polan2 ni kapel.
konon mcm da bes, sweet, happy kapel in da whole entire world lah.

kalo da every hours dok i love u.
i miss u.
adehh. bnde uh nampk kat wall aku msalah nye.

delete la aku sng.
ke nk suh aku je dlete?
boley jua. hahaha.

ape aku nk kata sbena nye.
bercinta boley. (haha.  ye ke?)
tp jgn la open sgt.
aku tgok mcm da nikah da ayat.

rilek2.
nnt smpi masa bru cakap things like dat.
t da kawen, kalo sume da cakap. t nk cakap pe lg.
xke bosan? 

so, renung2kan dan selamat beramal. :D

Comments

syafeeq said…
agak la,kadang annoying jugak sal pasangan dok post2 kat wall neh..
banyak sangat kot kat wall =.="

n pasal hina Nabi Muhammad tu,
mmg diorang tu xde akal,
sukeeeeeeeeeee je cari pasal..
kite xpenah kaco diorang,diorang suke sgt cari pasal ngan kite.
n i k l i s a said…
haa. ko taw ke pasangan yg aku mksudkan neh? haha
member2 kite jgk. :D

yaaa! betol betol.
xphm an?
sebok je... esh~

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)