Skip to main content

:D

dulu2,..
time aku mude remaja.
time tgh minat cter2 novel melayu...

aku ske sgt cter ni.

lagenda budak setan.


now, akan ditayangkan kat wyg dis 3jun 2010.
xsabar nye nak tgokkk.~

tp xpueh hati sbb farid kamil jd hero?
esh. xencem lah! hhu.

papehal, nk tgokkk~~



xsaba. 

tp mesti xdpt tgok cter di kat wyg.
emm. donlod je lah. :D

YAY!

lisa surihani as heroin. 
naseb bek bukan nik nurlisa. hhehe

Comments

Nur Areefah said…
lisa tu dan lisa ni adalah langit dan bumi XD
hacker cs said…
kalo ko jadi heroin.. bia aku jadi heronyer... hahahah
n i k l i s a said…
hahah.
yo yo owh je~
Fakhrur Razi said…
Razimaya blakon dlm citer nih
maya oh maya~
n i k l i s a said…
raji :

razimaya? asl name da tuka? separuh laki,separuh pompuan. hahahaha
Fakhrur Razi said…
kau xpaham ke =.=
adam xsesuai utk maya
n i k l i s a said…
so, razi la seswai?

amik la. xkesa.

adamlisa pon bes gak eh? haha
haiiihhhhh :)
tak sabar nak tunggu
dulu bace buku tu sampai tak tido malam kott :)
n i k l i s a said…
lagi 3 hari. haha.
sabow. :D
tahu xpe.
sggup kot dulu2. adesh~

tp, im not kat KL.
so, taleh tgok cinema.
kena dl je. TT___TT

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)