Skip to main content

TUNAS punye psl.


kdg2 an.
terpikir balik nk balik zaman skola.
zaman bile aku dok dalam kelas.

doraemon,nk pnjam mesin masa uh boley x??
(tp, tkot tersekat aa plak.. xleh msok dalam meja. hahahaha)

mase aku form 4.
port aku dalam kelas 2nd las.
act da las da.
tp tbe2 ade bdk baru masok.
so, drg dok blkg aku n ikah.

aku dok dgn deskmate aku merangkap cubemate aku n homeroommate aku jua.
iaitu NIK NUR SYAFIQAH.(die da fly g NY da pon. biotechnologist! yay.)
papehal. HAPPY BELATED BIRTHDAY syg!
aku syg mu forver la beb. haha.

blakang aku lak. dua org jejaka.
AKIM n MATWE.
akim kat UTM skang. engine la kot.
matwe kat UNIMAP. engine gk kot.
hehe.

alhmdulillah, kami sume da ade hala tuju msg2.
syuko.

kalo nk ckp cter upper form neh.
emm bnyk sgt. suka duka lara.
hahaha. mcm2.
yg suka nya.
aku sgt rpt dgn teacher eng aku.
ARWAH miss ruhil. [AL FATIHAH]
cg yg baek. caring.
bila dapat brita die mnggl. mmg aku sdey gila.

yg mse msok kelas BM lagi 10 minit nk abes kelas pon.
mmg gila jgk.
cg uh mmg marah gila dgn ktrg.
smpi ckp, jgn msok kelas die mggu depan.
sbenanye aku g lepak bilik cg ADD MATH aku.
main origami.
da seda act kelas BM, tp aku mls gila nk msok kelas BM uh.
BOSAN!
las2 ktrg g mintk maaf dgn cikgu uh.
n guess wat. cg uh xnk tgok muka ktrg.
nseb bek kelas die yg nex week uh die wat bodow je dgn ktrg.
n aku pon blaja cam bese.

having crush on someone.
haha. smpi skang bdk uh tataw.
let it be a secret.
ade skali dat boy tgor.
rase mcm di awang2 an. haha.
xboley bla betol.
bile die dtg lepak kelas aku.
kontrol semahu2 nya. haha.
kelaka pon ade. budak2 punye cter.
adei.=.="

lg, msok tunas saintis.
g wakil skola ke pahang.
ituh pon agk srunut.
kat sna aku jmpe mmbr lame aku.
yg berpisah dr drjh2.
ade nmpk cam jejak kasih x?
die pon wakil skola.

mcm2 la ktrg bwat.
nk lis cini smpi bile pon x abes.
yg pastinye.
aku bersyuko sbb aku ade kawan2 yg sgt sgt sgt bes.

kamu sume wat zaman skola aku bes.
thanx kawan2.


tyme extra class chemi. smpt je amek gmba. neh mse form5.


haha. bahana tggl buku kat kelas. tyme kelas uh nk gune untuk exam. haa. neh la cara2 nya nk pggah buku dr kelas ke asrama. adei la.


neh tyme kelas da xley guna. kena stadi kat lab. haha. tuh cg math aku.

ps:

*xsggup aku nk ltk gmba aku kat skola bnyk2. selekeh gila aa. da la tmbam nk mati.
hahaha

**sbb bace TUNAS la neh. even cter aku xda la se best cter addin tp, bes la jgk. hahaha.

Comments

yeay! missed d moment in skool
saya_arief said…
nak beli ke mesin mase 2..?
harganye agak2 murah jer...
M. Faiz Syahmi said…
walau rupa tembam nak matimu tidak kukenal, tetapi wajahmu tetap menjadi pojaan hatiku~

hehehe..
N E E q L I S A said…
farizzaidi; yap. really mis da moment back.

arief; ngahaha. xnk beli. nk pinjam je boley x?

faiz; ceit faiz.nk poja2 lak. dush3.
saya_arief said…
kalo nak pinjam bley jew..
tapi kene bayar la..
harganyer xmurah...
mahal cket dari harga kalo beli...

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)