Skip to main content

carcamarba

olla.
sudah agak lama an aku x update blog neh.
ish3.
tadak cter la weh.
skang neh ade cter.
nk cter la ni.
hehehe.

so, first.
clap2 to mr faiz syahmi.
time kaseh bg aku pinjam buku.
kang aku balut lawo2.
hehe.

2nd is somtg yg bother aku la.
aku x suke mereka yg sekeliling aku skang.
sbb kami bukan satu kepalaa.
aku an jenis yg huhahuha.
hamba allah srg neh plak sorg yg senyap.
alone. n cam xda life pon ade gk.
argh! tension siot.
camane neh???
huhuhuhuhuhu...

weh!
neh gmba bear uh.
layan.
comeyl sangat. ;]




bear biru. die n die.
bear ijo, no one. sape nk jadi bear ijo?? cepat angkat tgn muh! haha.
da la naik scuter pink. cute je.




this pic suppose to be gerak2.
tp nape x gerak???
aaaaa. xleyh nk share betapa cun nya gmba neh.
btw,ayat die xda kena mngena dgn aku.
kalo aku nk love someone, aku love ja.
pe brg mntk izin bai? haha. ;P


*sowee aa.tataw nk taip pe da.

Comments

syafeeq said…
tajuk die kene betul ngan post.
bear tu supposed to be lover ke friends ke ape?
M. Faiz Syahmi said…
sama²~
hoh, balut jgn x balut. hahaha...

oo.. ni la gmbr yg diwar²kan uh?
ahahaha..

gmbr uh x gerak2 sbb ko save dlu gmbr uh..
kalo ada link host image tu, maybe die gerak2.. huhu.. x tau le.. slalunye la..

psl mmber ko yg x skepala, sng jerh.
ko ngap je die. bg die jadik vampire mcm ko.
mesti die pun huhahuha.
kan, dah ada geng? ;]
sepi angin ke kota iskandariah said…
ape kata citer pasal pengalaman pose kat citu
N E E q L I S A said…
feeq;
btol wat carcamarba. haha. tataw an nk tulis pew da. bear uh lover kot. sbb ade love2. tp, xkesa pon. kalo nk anggp besfren pon ok je.

faiz;
yea. neh la gmba uh. cute an? haha.
ye la kot. aku men save je.
bia la die...
weh. mane ade aku vampire.
siot eh ko. tanak bg n.krbu.
kensel. kensel. ;P

amat;
pose? will do. in my next post. tyme neh x pose lg
::Kouru:: said…
ngeh
rindu la dgn korunk..

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)