Skip to main content

salam sumua.

yosh. sume2. salam ramadhan.
cane posa? tarawikh? orait X?
jom sama2 kjar pahala ramadhan kali neh.
yeah.

em. perlu ke kapel skang?
chewa. cam ade org nk je tnye soklan cam uh.
tp, sgguh. hati remaja neh cpt sgt tersentuh.
mesra skit da rase len. aish.
apoda. cpt perasan gila.
kenape eyh?
kalo boley, xnk aa mcm neh.
single is simple.

sape2 yg bley wat aku pk double itu pon simple mmg hbt la.
ehem. future laki aku aa uh.

btw, to my sms-pal,
thanx for spending ur precious tyme wif me.
ye la. teman aku an..
da la tggl ko tidow srg2. aish.
trok tol aku.
sowiee taw.

... dot. dot... tataw nk kata ape da.
tata

SELAMAT BERPOSA n BERTARAWIKH!

Comments

Asy_raAf said…
~~ohok2~~ saper tuh sms-pal??.... hahahaha....
ramadhan qarim.....
Nur Areefah said…
ngaa~
ade makna latuhh..muehehe~
M. Faiz Syahmi said…
pasal kapel tu..
ko tulis sbb 'ter'baca kt blog aku ke?
hehehe.. rilek la..
that time will come..
the person will be there with you..
jgn lonely2..
teman sms kan ade? hehehe...

"double itu pon simple" tu camne?

igtkan pen-pal je ade,
upanya sms-pal pun ade?
hehehe.. terbaek arh lisa...

selamat²...

p/s : dh beli baju raya jgn lupa report kt post lgi taw?

upload gmbr sekali. hehehe.
Nik Lisa said…
acap: salam jua.
arief: ya.salam.
efa: xda mkne pape owh.
faiz: yeala. will do. juz tggu je k
hehe..aku la..sms pal ko... said…
sms pal ko wjud lagi?
Nik Lisa said…
ofkos la. hehehe

ko bace post lame aku wtpe.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak