Skip to main content

kesah hati yg terbaru.

tiap2 hari mesej.
kalo msj normal.
yea. aku phm.
tp, kalo da rindu2. kangan2.
apekah tandanya?

bile hati da dibuai.
rse mcm kt awan.
hepi je.

aku suke die?
ya. aku suke die.

tp, aku syg die ke?
erm. idk.

ya Allah, lagha nya aku.
hindari lah aku dr perkara2 cam neh.
kenape susah sgt nk prevent bnde caneh?

Comments

NurAreefah said…
gulp..wah, i understand wud u feel now..
it's normal..
i also in ur condition n that proved that we r normal..huk3..
really hard to prevent..
prevent is better than cure..hohoo..

moga sembuh.. ;p
M. Faiz Syahmi said…
Perkara semulajadi, lisa.
Normallah tu.
memang susah,
sebab itu pahala tinggi untuk orang yang menjauhi perkara lagha.
follow with your mind.
not with your heart.
syafeeq said…
follow ur heart~
izrin_anis said…
ewahh2...
sape jejake bertuah uh...
jeng3.....@@
N E E q L I S A said…
thanx frens.
tp, aku bingung owh bnde2 cam neh.
aku takot nk megikat diri aku.
tp, aku takot nnt die pergi tgglkan aku.
... argh!

jejaka ituh ade lah. jeng3.

tp,da decide. ktrg stay da way ktrg skrg.
sbb msg2 takot kalo ubh, nnt da x jd cam dulu.
sbb org ckp,kalo kapel..
hatijd lg snstif. jeles x tntu pasl..
ye ke ? haha
M. Faiz Syahmi said…
betul tu lisa..
org berpengalaman ckp ko kena pecaya.
hehehehe...

eh, aku ada can jumpe die sebelom korang bersanding tak??
syafiqahlaniza said…
pe kes nieyh?
kata la nak update..
hehe..
nurus said…
nak buat macam mane,,try la elak kn
benda2 mcm ni memang gaps untuk kita study..
jangan overdose yea=P
N E E q L I S A said…
faiz;
bersanding?
ngarot la ko neh faiz.
adei. hahaa.

pqa;
haha. ;P
sje nk bg gempak. haaha

nurus;
yea. aku cuba krg kan.
haha.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)