Skip to main content

dont underestimate us, okay? ;]

semalam ade larian SAF.
siyes penat gila.
byg kn. UiTM neh sgt la berbukit bukau.
kalah KMPk. haha.
mase nek bukit uh aku da
ya Allah, penat gila neh. camne kalo aku tbe2 pgsn tyme lari neh.
siyes x larat,
tp, pkse gak kaki lari.
at last, dapat aa gk tmat kan.
yg bgga nya, aku lari uh below 40mnt kot.
orait la kn?

tp,yg xboley bla.
tyme dak medic potong other fac je.
mst bunyi sok sek2 kat blkg.

"weh, dak medic la. xley jdi neh. potong balik!"
"dak medic pon ley lari laju, malu fac kita weh!"

weh,come on la. asl jeles sgt dgn ktrg.
ngat ktrg x leh lari ke?
ngat ktrg neh idop dgn buku je ke?
aiseh. kuno nye pkiran.
xleh kata ape da.
sendri pk la k.

afta dat, lepak2 jap dgn mmber2 len dpn stadium uh.
then, g kat spk tkraw. bekpes. wahahaha.
mkn mee kot. besh jep.
pas uh, bola tmpr laki lak stat.
MEDIC vs ACCOUNT
wah pe lg.
ktrg g la tgok ramai2.
2 tmpt duduk dak medic je conquer.

sorak, xyah ckp la.
cam meriah gila.
cam bese,medic juz mng sorak je. haha.
ktrg klh gak. emm. xpew2.
at least, dak medic da stat trun men sport. haha.
taon dpn cuba lg ok volleyball team.
taon depan = ktrg nye batch la plak kot. haha.

kalo boley ktrg nk ubh pndgn org kat fac ktrg neh.
ktrg idop BUKAN bace buku je ok.
ktrg pon boley main sports.
yeah. GO medic!

semalam ping pong menang lawan edu?
sape kate ktrg x leh mng?

nk jdi num 1 uh mgkin mstahil.
tp, at least kami bg saingan kat FAC len.
uh pon da OKAY. ;]

* semalam jumpe ikah. wee. 2 more weeks, she's going to NY. i really envy her. wat a lucky girl she is, kn?. go go biotechnologist! ;]

* dear hacker, kalo ssrg uh majok, perlu ke die ckp, "aku majok. sile pujuk". ade ke ptot?? so, sape yg wat aku majok uh, sndri pk la k. ;P

Comments

M. Faiz Syahmi said…
oh, kan dak medic dicop sebagai nerd.
N E E q L I S A said…
nerd?
hahaha.
ko wat lawak ke weh??
aku NERDO ke?
valv3man said…
WOAH!!! Racism!! Boom!
M. Faiz Syahmi said…
ko serius bukan nerd.
setakat aku kenal la..
ni pandangan tulus aku.
hahaha.
N E E q L I S A said…
erul; yea. boom fak len. hahaha.

faiz; yea. aku x nerdo. kalo ko ckp aku nerdo mmg nk kena aa ngan aku ann...
EKOMEOR!! said…
mcm na nk jd follow kamoo erk...
ley la bg tnjuk ajar psal blog skit...
N E E q L I S A said…
nk follo? copy my link kat add follower kot.
cube try...

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)