Skip to main content

perbarisan SAF. crita lama. wahaha

malam neh siyes bes gila.
mmg menarik. n aku tertarik.
plus, aku dapat TSHIRT free.
yg kaler olen uh.
ade logo medic kat depan.
n words MEDIC kat blkg.
simple yet, adorable.
yg penting ianya FREE.
so. tgok la gmba neh.





act, bnde neh 2 mggu lepas ot.
tp, aku cam mls nk post, haha.
biase la. aku mmg cm neh.
yg MPPB dulu pon cam neh jgk. aiseh...haha.
pape hal, enjoy! ;]

btw, demam aku da ok.
tp stil ade selesama.
xnk g PK leh x?haha

Comments

izrin_anis said…
baju maskot nak after!!!haha
N E E q L I S A said…
yg mne satu?
medic nye vampire.
yg lbah n pemende ntah satu lg satu uh..
entah fac mne nye maskot. hahaha.

izrin! sok ping pong medic lawan intec. YAW!
M. Faiz Syahmi said…
mmg mnat vampire ke ape?
mntg2 dr cullen uh vmpire. hahhahahahaha....
sepi angin ke kota iskandariah said…
lagu only human ni OST citer 1 litre of tear...mmg best...
N E E q L I S A said…
ahaha. maskot medic vampire taon neh.haha.

btw, aku mmg suke vampire. ;]
ske sgt.

amat; yea. lisa suka lagu uh jgk.
cter die best, ryte?
sepi angin ke kota iskandariah said…
citer dye mmg best...kuar gak r air mata tgk citer tu...
lisa said…
yeah.
sape yg xnanges uh, smtg wrong aa kot. he3
M-A-S said…
vampire mcm sedih je.. x ckp garang la.. btw, korg dpt bju because of msk perbarisan?? best gile
N E E q L I S A said…
haha.
agak la.
xpndai nk pose kot. hehe.

yea. dapat baju.
uh yg smgt je g perbarisan neh..
eh, kalo korang msok larian ari uh pon ley je dapat.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)