Skip to main content

perbarisan SAF. crita lama. wahaha

malam neh siyes bes gila.
mmg menarik. n aku tertarik.
plus, aku dapat TSHIRT free.
yg kaler olen uh.
ade logo medic kat depan.
n words MEDIC kat blkg.
simple yet, adorable.
yg penting ianya FREE.
so. tgok la gmba neh.





act, bnde neh 2 mggu lepas ot.
tp, aku cam mls nk post, haha.
biase la. aku mmg cm neh.
yg MPPB dulu pon cam neh jgk. aiseh...haha.
pape hal, enjoy! ;]

btw, demam aku da ok.
tp stil ade selesama.
xnk g PK leh x?haha

Comments

anisewater said…
baju maskot nak after!!!haha
Nik Lisa said…
yg mne satu?
medic nye vampire.
yg lbah n pemende ntah satu lg satu uh..
entah fac mne nye maskot. hahaha.

izrin! sok ping pong medic lawan intec. YAW!
M. Faiz Syahmi said…
mmg mnat vampire ke ape?
mntg2 dr cullen uh vmpire. hahhahahahaha....
sepi angin ke kota iskandariah said…
lagu only human ni OST citer 1 litre of tear...mmg best...
Nik Lisa said…
ahaha. maskot medic vampire taon neh.haha.

btw, aku mmg suke vampire. ;]
ske sgt.

amat; yea. lisa suka lagu uh jgk.
cter die best, ryte?
sepi angin ke kota iskandariah said…
citer dye mmg best...kuar gak r air mata tgk citer tu...
lisa said…
yeah.
sape yg xnanges uh, smtg wrong aa kot. he3
M-A-S said…
vampire mcm sedih je.. x ckp garang la.. btw, korg dpt bju because of msk perbarisan?? best gile
Nik Lisa said…
haha.
agak la.
xpndai nk pose kot. hehe.

yea. dapat baju.
uh yg smgt je g perbarisan neh..
eh, kalo korang msok larian ari uh pon ley je dapat.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak