Skip to main content

stalking?

ye.
aku telah stalk org.
cam paparazi pon ade.
eh, mamarazi la.. ahaha. aku pompuan.
jap g aku tunjuk hasil tgkapan aku okeh.
tgguuuuuu.

OKEH.
pengumuman.
aku stalk mamat neh.
name die tataw. ayh n abg die pggl die pg.
tp aku pggl die eg.
umo pon aku tataw. tp rse cam x da beza sgt pon.
myb die 22 or 23 cam uh la kot.
die OK la. ensem jgk. (=.=") kegatalan?.

act, im going back to kelantan.
oyeah. i can meet him. yeeha.

bile da jumpe. aku cam
'y not aku jadi stalker cuti neh?'
so, aku ade la snap gmba die skit2.
scara curik2 la.. haha
bengong je. tp, hell yeah. its fun.
aku suke kije neh.

mak, kak nk quit jadi doc n nk jadi mamarazi ley x?
tp, knfem mak aku bg libasan penyapu sbnyk 59 kali.
err. ok. i stay jadi doc je la cam ni.(nada takot)
mybe as 2nd profession ley la. ;]

jd mnde neh kena pandai cover aa.
chewa, kelaka aa aku rse.
cam org bengong pon ade. adei.

btw, neh die....(drumroll)
hasil tangkapan kuh..





haha. ensem kn?
hrp2 eg x akan penah bukak aku nye blog.
kalo x.. siyes malu gilo. haha.


PS; aku rse sbb aku gatal sgt kot.
sbb uh x pass test JPJ.
ahaha.

ok. aku rase tersekat. noob.

Comments

nurus said…
eheh gatal2..dr mamarazi pon ok
N E E q L I S A said…
haha. tu ah. gtl gile.
ish.
izzati said…
oishh.shot cantek punye laa gmba2 neh.
hahaha.
siap ad abe p lg.
M. Faiz Syahmi said…
mcm mane ko leh duduk satu kereta ngan dia?
N E E q L I S A said…
izzati.
mesti la.
kn da ckp sy ade bkt jadi mamarazi.;P

faiz.
die dtg jmput aku g skola mandu aa.
haha.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)