Skip to main content

stalking?

ye.
aku telah stalk org.
cam paparazi pon ade.
eh, mamarazi la.. ahaha. aku pompuan.
jap g aku tunjuk hasil tgkapan aku okeh.
tgguuuuuu.

OKEH.
pengumuman.
aku stalk mamat neh.
name die tataw. ayh n abg die pggl die pg.
tp aku pggl die eg.
umo pon aku tataw. tp rse cam x da beza sgt pon.
myb die 22 or 23 cam uh la kot.
die OK la. ensem jgk. (=.=") kegatalan?.

act, im going back to kelantan.
oyeah. i can meet him. yeeha.

bile da jumpe. aku cam
'y not aku jadi stalker cuti neh?'
so, aku ade la snap gmba die skit2.
scara curik2 la.. haha
bengong je. tp, hell yeah. its fun.
aku suke kije neh.

mak, kak nk quit jadi doc n nk jadi mamarazi ley x?
tp, knfem mak aku bg libasan penyapu sbnyk 59 kali.
err. ok. i stay jadi doc je la cam ni.(nada takot)
mybe as 2nd profession ley la. ;]

jd mnde neh kena pandai cover aa.
chewa, kelaka aa aku rse.
cam org bengong pon ade. adei.

btw, neh die....(drumroll)
hasil tangkapan kuh..





haha. ensem kn?
hrp2 eg x akan penah bukak aku nye blog.
kalo x.. siyes malu gilo. haha.


PS; aku rse sbb aku gatal sgt kot.
sbb uh x pass test JPJ.
ahaha.

ok. aku rase tersekat. noob.

Comments

nurus said…
eheh gatal2..dr mamarazi pon ok
Nik Lisa said…
haha. tu ah. gtl gile.
ish.
izzati said…
oishh.shot cantek punye laa gmba2 neh.
hahaha.
siap ad abe p lg.
M. Faiz Syahmi said…
mcm mane ko leh duduk satu kereta ngan dia?
Nik Lisa said…
izzati.
mesti la.
kn da ckp sy ade bkt jadi mamarazi.;P

faiz.
die dtg jmput aku g skola mandu aa.
haha.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41 *i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee** Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja.  Ni my checklist. Boleh amik as a guide.  1) Bukak akaun kwsp 2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u! 3) Medical checkup 4) Passport pic 5) Labcoat 6) Cop - benda paling penting! 7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr 8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result Things~~ add up if u r going to pa