Skip to main content

u "made" my day


pintu lif bukak.
budak laki keluar.
aku melangkah masuk..

perkataan pertama keluar,

"!T@!@&!*@(!&!!"

bila tengok sume tingkat dorang tekan.
dari G floor sampai lahh floor number 9.

rumah aku tingkat 6.
maksudnya, nak sampai tingkat 6 tuh..
pintu lif ni akan terbukak every tingkat dulu.

huuu bahagia gila kot.
pintu bukak, dengan setiap tingkat yang gelap.
memang bahagia lah.


memang "bahagia sangat" bila tengok coridor gelap2 macam ni waktu senja.

terima kasih lelaki. 
u made my day. :)

Comments

Jo Qusary said…
Kalau tingkat 100 mesti lagi bahagia...hehehe
nuraru said…
mmg dorg ntah pape ><
Anati Soki said…
uiish.. seyes scary.. br careful tau..kdg2 diorng saja trick je nk wat cmtuh..
kang kena rompak ke..
bahaya tau
handbag tuh kena snetiasa jaga tau
peachippo said…
hahhahha...
jahat giler laki tuu,,
tapi dulu pom cik biase buat camni law xde org naik skali..hehehhe :P
dhiera said…
budak mana yang nakal sangat tu?
tapi nak gelak. kesian kamu~ mau pening dok dalam tu kang.
nizam27391 said…
aku sebagai lelaki mengucapkan.."ur welcome"..
huarghhhh... seram oke.
nurus said…
okey..gambo tu mcm dalam citer hantu siam pulak aku tengok. siyes seram kalau real pun macam ni..
stuck said…
nseb baek bukan tingkat 600..hahah~
Wani said…
hoho.
bahaya.

*follow blog ni, cantik ^^

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)