Pages

Wednesday, August 17, 2011

u "made" my day


pintu lif bukak.
budak laki keluar.
aku melangkah masuk..

perkataan pertama keluar,

"!T@!@&!*@(!&!!"

bila tengok sume tingkat dorang tekan.
dari G floor sampai lahh floor number 9.

rumah aku tingkat 6.
maksudnya, nak sampai tingkat 6 tuh..
pintu lif ni akan terbukak every tingkat dulu.

huuu bahagia gila kot.
pintu bukak, dengan setiap tingkat yang gelap.
memang bahagia lah.


memang "bahagia sangat" bila tengok coridor gelap2 macam ni waktu senja.

terima kasih lelaki. 
u made my day. :)

11 comments:

Jo Qusary said...

Kalau tingkat 100 mesti lagi bahagia...hehehe

nuraru said...

mmg dorg ntah pape ><

Sarah Mohd Saleh said...

hati2 ea cik lisa ;)

Anati Soki said...

uiish.. seyes scary.. br careful tau..kdg2 diorng saja trick je nk wat cmtuh..
kang kena rompak ke..
bahaya tau
handbag tuh kena snetiasa jaga tau

peachippo said...

hahhahha...
jahat giler laki tuu,,
tapi dulu pom cik biase buat camni law xde org naik skali..hehehhe :P

dhiera said...

budak mana yang nakal sangat tu?
tapi nak gelak. kesian kamu~ mau pening dok dalam tu kang.

nizam27391 said...

aku sebagai lelaki mengucapkan.."ur welcome"..

Puteri Iqa Izyan said...

huarghhhh... seram oke.

nurus said...

okey..gambo tu mcm dalam citer hantu siam pulak aku tengok. siyes seram kalau real pun macam ni..

stuck said...

nseb baek bukan tingkat 600..hahah~

Wani said...

hoho.
bahaya.

*follow blog ni, cantik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...