Skip to main content

u "made" my day


pintu lif bukak.
budak laki keluar.
aku melangkah masuk..

perkataan pertama keluar,

"!T@!@&!*@(!&!!"

bila tengok sume tingkat dorang tekan.
dari G floor sampai lahh floor number 9.

rumah aku tingkat 6.
maksudnya, nak sampai tingkat 6 tuh..
pintu lif ni akan terbukak every tingkat dulu.

huuu bahagia gila kot.
pintu bukak, dengan setiap tingkat yang gelap.
memang bahagia lah.


memang "bahagia sangat" bila tengok coridor gelap2 macam ni waktu senja.

terima kasih lelaki. 
u made my day. :)

Comments

Miss P said…
Kalau tingkat 100 mesti lagi bahagia...hehehe
nuraru said…
mmg dorg ntah pape ><
Anati Soki said…
uiish.. seyes scary.. br careful tau..kdg2 diorng saja trick je nk wat cmtuh..
kang kena rompak ke..
bahaya tau
handbag tuh kena snetiasa jaga tau
hahhahha...
jahat giler laki tuu,,
tapi dulu pom cik biase buat camni law xde org naik skali..hehehhe :P
dhiera zainudin said…
budak mana yang nakal sangat tu?
tapi nak gelak. kesian kamu~ mau pening dok dalam tu kang.
nizam27391 said…
aku sebagai lelaki mengucapkan.."ur welcome"..
huarghhhh... seram oke.
nurus said…
okey..gambo tu mcm dalam citer hantu siam pulak aku tengok. siyes seram kalau real pun macam ni..
stuck said…
nseb baek bukan tingkat 600..hahah~
syazwani ab said…
hoho.
bahaya.

*follow blog ni, cantik ^^

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak