Skip to main content

new header in progress.

currently waiting for a new header.
header blog aku ni dah lama tulisan macam tuh je.
sedih la aku nengok nye, macam errhgggh je.

so, baru baru ni aku telah seduce seorang blogger a.k.a kawan aku ni.
goda goda sikit supaya die buatkan header.
and yes, aku berjaya! muahahahhaa.

so,nantikaaaan ye. :)
my new header~ 
xsabownye..

Comments

WZulhilmi said…
We will wait and see. =)
Abu Bagi said…
oh aku pun tak de header..kawan awk tu pompuan ke?..nak goda goda jugak la..hahah
Anonymous said…
wat header cm aku la simle..tapi kacak..hahaha
littledolphin said…
am wondering how the new header will looks like :)
Nik Lisa said…
@WZulhilmi

and comment. i hope header lawa. hee
Nik Lisa said…
@ABU

ahaha, jom la wat header jugak.
kwan kite laki lah itu yang tergoda senang tuh. hehe
Nik Lisa said…
@sifu im

xmau kacak kacak, nak hok comel2 je.
Nik Lisa said…
@hana sudradjat

me too. i hope i love it.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak