Skip to main content

new header in progress.

currently waiting for a new header.
header blog aku ni dah lama tulisan macam tuh je.
sedih la aku nengok nye, macam errhgggh je.

so, baru baru ni aku telah seduce seorang blogger a.k.a kawan aku ni.
goda goda sikit supaya die buatkan header.
and yes, aku berjaya! muahahahhaa.

so,nantikaaaan ye. :)
my new header~ 
xsabownye..

Comments

WZulhilmi said…
We will wait and see. =)
ABU said…
oh aku pun tak de header..kawan awk tu pompuan ke?..nak goda goda jugak la..hahah
Anonymous said…
wat header cm aku la simle..tapi kacak..hahaha
hana sudradjat said…
am wondering how the new header will looks like :)
Lisa N.Yusof said…
@WZulhilmi

and comment. i hope header lawa. hee
Lisa N.Yusof said…
@ABU

ahaha, jom la wat header jugak.
kwan kite laki lah itu yang tergoda senang tuh. hehe
Lisa N.Yusof said…
@sifu im

xmau kacak kacak, nak hok comel2 je.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)