Pages

Sunday, August 21, 2011

i buy this!

woo-hoo.

semalam, aku pergi jalan imbi via monorail.
nak beli pendrive.
a big, fat one so that xde nak hilang hilang dah.

but first, of course la i went to Times Square dulu.
macam biasa, mestilah tengok wayang dulu ye dak?
at first, dah aim nak final destination 5.
tapi 3D pulak.
xsuka sangat pakai spec tuh, fenin!
so, cancel...

lastly, pilih la cerita ZOOKEEPER


ok lah, not bad.
a story about binatang yang boleh bercakap tolong the hero, griffin untuk pikat balik GF dia. 
yada yada yada.
nak tau, tengok lah sendiri. :)

then, gerak g LOW YAT.
misi utama cari pendrive bermula.!
dah masuk kedai ni, kedai tuh.
dalam otak nak yang besar gemuk ni.
kingston la, apacer la, scandisk la... 

last last, ternampak lak PYN.
teros jatuh cinta.
padahl yang itu la paling kecik~
ahahha

aku punye kaler biru tuh, 8gb.
dah la harga pon okay.
rm 29 je. 

so, misi dah berjaya.
balik la dengan hati yang girang. muahahaha.
naseb la KTM okay je... xramai sangat orang. :)

sampai sungai buloh, pergi bukak puasa kat kg melayu.
makan tomyam, owh sedap gila. :)

(gambar xsempat ambik sebab lapar sangat. LOL)

then, balik la ke bilik dengan perut yang kenyang.

burp. ok lah, bye bye.



2 comments:

WZulhilmi said...

ni kena jaga lebih2 sikit sbb nipis sgt. kang ganas2 leh patah 2 lol.

Lea IsNaw! said...

dh donlod dh citer final destination 5:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...