Skip to main content

i buy this!

woo-hoo.

semalam, aku pergi jalan imbi via monorail.
nak beli pendrive.
a big, fat one so that xde nak hilang hilang dah.

but first, of course la i went to Times Square dulu.
macam biasa, mestilah tengok wayang dulu ye dak?
at first, dah aim nak final destination 5.
tapi 3D pulak.
xsuka sangat pakai spec tuh, fenin!
so, cancel...

lastly, pilih la cerita ZOOKEEPER


ok lah, not bad.
a story about binatang yang boleh bercakap tolong the hero, griffin untuk pikat balik GF dia. 
yada yada yada.
nak tau, tengok lah sendiri. :)

then, gerak g LOW YAT.
misi utama cari pendrive bermula.!
dah masuk kedai ni, kedai tuh.
dalam otak nak yang besar gemuk ni.
kingston la, apacer la, scandisk la... 

last last, ternampak lak PYN.
teros jatuh cinta.
padahl yang itu la paling kecik~
ahahha

aku punye kaler biru tuh, 8gb.
dah la harga pon okay.
rm 29 je. 

so, misi dah berjaya.
balik la dengan hati yang girang. muahahaha.
naseb la KTM okay je... xramai sangat orang. :)

sampai sungai buloh, pergi bukak puasa kat kg melayu.
makan tomyam, owh sedap gila. :)

(gambar xsempat ambik sebab lapar sangat. LOL)

then, balik la ke bilik dengan perut yang kenyang.

burp. ok lah, bye bye.



Comments

WZulhilmi said…
ni kena jaga lebih2 sikit sbb nipis sgt. kang ganas2 leh patah 2 lol.
Lea Isnawi said…
dh donlod dh citer final destination 5:)

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak