Skip to main content

nasi ayam RC6 UG6

yay, semalam masak lagi!

bagus kan kitorang satu roomate?? :)
asyik masaaaak je kalau weekend.

xlama aku pon terer masak lahhh jawab nye. huahuahua.

so... menu semalam adalahh...

nasi ayam!


sedap gila ayam ni!! manisss gituu, ye lah peram dengan kicap, sos tiram + madu..
mmg sedaaaap gilaaa!


sup ayam.  


cekodok! bagi aku sedaaaap la. ada rasa~  


sambaaaal the best ever~~ :) 


ni rad rad bawak.. yummmyyy~ 


nasik ayaaam yang dah nak habiss.

haha,selalu amik time dah habis.
nak buek camanoo. 
awal2 rakus sangat nak makan nyee. :)

as for air..
kitorang wat cocktail lagi..


cocktail + laici! nyummmy


k byee. :)

ps : rindu nasik ayam pak mal shah alam. ahuaahua. naaak

Comments

Qila said…
sedaaaaaaknyoh.wat sedirik lettew
Lea IsNaw! said…
masak kat hostel ker?
rindu zaman blaja2 dulu
cik lya said…
nasik ayam!!nakkkkk
baru minggu lepas makan nasi ayam masa berbuka..tapi skrg teliur nak makan lagii..uhuhu..
btw, it seems tasty :))
muhamad hanif said…
banyaknya kau mencekik.?!



wahahahahahaha..
ika said…
lisa masak kah? waaa~ tibe2 kagum!
Pocket said…
rajin nyer nak masak something yang complex cam nasik ayam tu. nak kena peram bagai,
nak kena goreng nyer lg...

salam lalu :D
selamat berkenalan^^
Liza Razak said…
style laa korang boleh masak kat hostel..kagum !! buka puasa ngan kwn2 adalah sgt best

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)