Pages

Monday, August 22, 2011

nasi ayam RC6 UG6

yay, semalam masak lagi!

bagus kan kitorang satu roomate?? :)
asyik masaaaak je kalau weekend.

xlama aku pon terer masak lahhh jawab nye. huahuahua.

so... menu semalam adalahh...

nasi ayam!


sedap gila ayam ni!! manisss gituu, ye lah peram dengan kicap, sos tiram + madu..
mmg sedaaaap gilaaa!


sup ayam.  


cekodok! bagi aku sedaaaap la. ada rasa~  


sambaaaal the best ever~~ :) 


ni rad rad bawak.. yummmyyy~ 


nasik ayaaam yang dah nak habiss.

haha,selalu amik time dah habis.
nak buek camanoo. 
awal2 rakus sangat nak makan nyee. :)

as for air..
kitorang wat cocktail lagi..


cocktail + laici! nyummmy


k byee. :)

ps : rindu nasik ayam pak mal shah alam. ahuaahua. naaak

8 comments:

Qila said...

sedaaaaaaknyoh.wat sedirik lettew

Lea IsNaw! said...

masak kat hostel ker?
rindu zaman blaja2 dulu

cik lya said...

nasik ayam!!nakkkkk

Rtp Farra Arisha said...

baru minggu lepas makan nasi ayam masa berbuka..tapi skrg teliur nak makan lagii..uhuhu..
btw, it seems tasty :))

muhamad hanif said...

banyaknya kau mencekik.?!



wahahahahahaha..

ika said...

lisa masak kah? waaa~ tibe2 kagum!

Pocket said...

rajin nyer nak masak something yang complex cam nasik ayam tu. nak kena peram bagai,
nak kena goreng nyer lg...

salam lalu :D
selamat berkenalan^^

Liza Razak said...

style laa korang boleh masak kat hostel..kagum !! buka puasa ngan kwn2 adalah sgt best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...