Skip to main content

ucapan. ehem.

okei.

dear myFOM syawal.
td sgt sucks okei?
sbb aku x kyg pon.
majok aa mcm neh. ;P

dear mak n ayh.
soree lame x kol. HP ngoks wat hal.
da la BZ, xsmpt nk kol sgt. soree sgt.
BUT,i really miss n love both of u.
nk balik umahhhh.. huu.

dear dak 2nd year.
u la kot. bwat2 u la ek.
in case u r reading dis.
i wish u LUCK beb.
ganbate amat-kun. (ingt lisa x reti ckp jepoon? ehe.)

dear zati.
i LOVE u damn much.

dear her BF.
x mao jeles2 k. hehe.
kami kawan smpi mati. ;]

dear YM,
aku syg kau.
kau la pghubung aku dgn dia.

dear paim n sukma.
thanx for spending ur precious time melayan aku yg mmg sgt la
GEDIK neh, =.="

perhatian.
mereka sumua adalah org pnting dalam idop aku skrg.
kecuali zatie's bf.
barely noe him. hahaa
so, aku syg mereka.

*xnk pos sal myfom syawal ley x? sbb x hepi pon. hahaa.

**cicak mmg suke sgt carik psl dgn aku skrg. pegi men jaoh2 boley?

Comments

shal said…
hehe...
tetiba plak rindu mak abah pas bc entry u nie..
^^
N E E q L I S A said…
hhah. pndai gak i tulis smpi ley wat org rindu. hehe.
i rindu my parents sgt. huuu
izzati said…
uiks.
dare to love him,and i'll kill u.
hahhaa.
that's a betrayal kehh.

btw,i LOOOOOVVEEEE you and MIIIIIIIISSS you so much too!
N E E q L I S A said…
me love ur bf?
dont even dream bout dat. hahaha...

i love u too. =]

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)