Skip to main content

im getting choked!

phew. PT da abes. AUDIT pon da.
ade yg BTOL. x ade yg da SALAH. T_T
i hope for da bes. insyaAllah.

n to my fren.

SELAMAT KEMBALI KE ALEXANDRIA.
moga awak sukses di sana.
;]

senin depan da masok module baru.
MUSCULOSKELETAL.

oho. bpe bnyk ye nk kena hfl neh? hahaha.
sbb, 30/10 da PT balik. cptnya. lg 28hari. phew.

NEXT WEEK lak,
on tuesday ade ujian KAWAD.
berlatih dalam bilik aa jawabnya.
yg ke belakang pusing x reti lg.

n ade ujian BEL jgk.

mcm semakin BZ je skang neh.
=.="

Comments

M. Faiz Syahmi said…
yg ke belakang pusing sng je kot...
N E E q L I S A said…
x. bkn yg sng uh..
yg neh agk ssh aa skit.
aku lupa pe comand die.
tp mse die kiri macm neh..
kiri diam, kanan diam, kiri diam.. kiri, kanan..bla2 uh

ssh ot
Syairazi said…
semua arahan senang~
xde yg susah..
even kawad senjata!!

senang beb..
meh aq wat kelas..
haha!!

=P
Asy_raAf said…
klu ikutkan zaman kawad aku time form 3, pusing belakang sll keliru kuar kaki kanan or kiri... tp blkg pusing ngan tuka jalan perlahan ar ganjil skit...
kuar kaki kanan last step dia... igt yg tuh ja...
tp aku x taw format skang cam mn... byk berubah

nih kawad askar ka krs??
N E E q L I S A said…
syairazi :

bnyk la ko pnye sng. aku da png kepala da nk kawad.
taw aa ko dak MTD dolu2. meh2 wat kelas kat aku.
senjata? errr. xpe la. seram aku dgr.

acap :

haaa. tawu xpa. keliru. die kuar kaki kanan. tp xsbut kanan. sbut tros kiri...penin2.
btw, aku msok kesatria....

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)