Skip to main content

i want u back.

location; LAB COMP.
im sad.
then go n read "la tahzan l"a [dont be sad]

aish. aish. bukan ituhhh..
mangaiii...

laptop aku xley connect dgn kabel tenet kat bilik TV uh.
sdey baiii.. da bpe ari da.

aku nk kamu balik wahai kabel terchenta.
balik la kepdaku.

mmg la aku xske on9 sgt. tp..
kdg2 aku nk jgk on9... huuu...
mcm mne neh?

tbe2 semalam wat decision.

decision nya:

im intending to go out this saturday n buy celcom broadband.
*semata2 sbb nk on9. hahaha.
eventhough i noe, dat celcom broadband is so fucking(OPS!) lembab gila. oho.
*xpe lembab, asl leh on9.

but, da problem is...
dis saturday, i got programmes to attend. so, xleh kuar. huu.
sdey lg. =.="

plus, i rather tggu balikg untuk but it dgn my dad.
tp, xkn nk tggu raya aji kot.
27. 11. 2009 kot. ><

hari neh baru 15.10.2009
43 hari without tenet? owh.

i dont wanna think bout it. huuu.
xpe la. kakak beli kat sini je la ek ayah? hee.

huuu. sdey la mcm neh. sdey. sdey~~~

nk YM. YM. YM..... dgn u.
nk webcam2 dgn u.

*jap g nk men perut cadaver plak. ;]
**pesanan buat kabel tenet.

I WANT U BACK!
**

Comments

Syed said…
celcom broadband is f****** lembab?
tuduh bukan2 je kau..
aq pakai laju je..

da bkn dok kat hot spot..
lembab r jadi nye..
haha!!

student + internet..
xley dipisahkan~~
xley ku byngkan if aq xde dpt on lam seminggu..
gila kott..
hehe..
N E E q L I S A said…
aku tgh guna bodben celcom skrg neh.
lmbb aa jgk.
huu...

tuh aa. shah alam hulu kot. lmbb smcam je.
bosan.

tawu xpe xdapat dipisahkan.
tuh yg pk nk g beli bodben uh.... nkkkkk.....
43days without tenet. xleh byg kot

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)