Skip to main content

i want u back.

location; LAB COMP.
im sad.
then go n read "la tahzan l"a [dont be sad]

aish. aish. bukan ituhhh..
mangaiii...

laptop aku xley connect dgn kabel tenet kat bilik TV uh.
sdey baiii.. da bpe ari da.

aku nk kamu balik wahai kabel terchenta.
balik la kepdaku.

mmg la aku xske on9 sgt. tp..
kdg2 aku nk jgk on9... huuu...
mcm mne neh?

tbe2 semalam wat decision.

decision nya:

im intending to go out this saturday n buy celcom broadband.
*semata2 sbb nk on9. hahaha.
eventhough i noe, dat celcom broadband is so fucking(OPS!) lembab gila. oho.
*xpe lembab, asl leh on9.

but, da problem is...
dis saturday, i got programmes to attend. so, xleh kuar. huu.
sdey lg. =.="

plus, i rather tggu balikg untuk but it dgn my dad.
tp, xkn nk tggu raya aji kot.
27. 11. 2009 kot. ><

hari neh baru 15.10.2009
43 hari without tenet? owh.

i dont wanna think bout it. huuu.
xpe la. kakak beli kat sini je la ek ayah? hee.

huuu. sdey la mcm neh. sdey. sdey~~~

nk YM. YM. YM..... dgn u.
nk webcam2 dgn u.

*jap g nk men perut cadaver plak. ;]
**pesanan buat kabel tenet.

I WANT U BACK!
**

Comments

Syed said…
celcom broadband is f****** lembab?
tuduh bukan2 je kau..
aq pakai laju je..

da bkn dok kat hot spot..
lembab r jadi nye..
haha!!

student + internet..
xley dipisahkan~~
xley ku byngkan if aq xde dpt on lam seminggu..
gila kott..
hehe..
Nik Lisa said…
aku tgh guna bodben celcom skrg neh.
lmbb aa jgk.
huu...

tuh aa. shah alam hulu kot. lmbb smcam je.
bosan.

tawu xpe xdapat dipisahkan.
tuh yg pk nk g beli bodben uh.... nkkkkk.....
43days without tenet. xleh byg kot

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41 *i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee** Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja.  Ni my checklist. Boleh amik as a guide.  1) Bukak akaun kwsp 2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u! 3) Medical checkup 4) Passport pic 5) Labcoat 6) Cop - benda paling penting! 7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr 8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result Things~~ add up if u r going to pa