Skip to main content

3 of us

semalam.
kami ke MID VALLEY lg.
nk enjoy pas PT la konon.
aku. mas. n sukma.
malas nk eloborate pnjg2.
so, here's some picca of us.
layan. ;]


kronologi nya, bermula di sini. syeksen 2.

kemudian, smpi di sini. ktm station shah alam.

at last, smpi gk mid.. neh mse tgh tggu muvee yg stat kol 1.30. muke hepi je. haha.


MUVIE TIME


k, da msok muvee. 3d kot. cter. final destination.haha. neh MAS. ;]

neh lak aku! tgkp sndri jep.;P

neh sukma. haha.

kami jakun tgok film 3d. tmbh2 aku. sbb uh jd cam neh. amek gmba lak.


TYME TO EAT! nyum2.


MAS dgn korean cuisine nye. ;P


sukma dgn khusyuknya. melahap sizzling mee. hahaha.



aku yg cam bese. hehe.



trying to guna dat chopstick things. bapak aa susah beb.


at last, berjaya jgk amek sayur tuh. wakaka.

dats all.
nex PT shoot. nk g mane plak?
hehe.

Comments

M. Faiz Syahmi said…
eh? sape mamat baju hitam seblah u tu?
mas said…
time square plak..
haha
nway, aku selsema trus pas balik tu
huk3..
N E E q L I S A said…
yea. jom bertimes square.
nk men menan~~~ hehe.
da agk aa.
da ad wyg uh sejuk..
plus, ktm yg sejuk uh.
rapid sejuk jgk..
mne x selsema. hahaa.
len kali bwk sweater ek mas

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)