Skip to main content

xda idea.

act td g umah kebajikan.
nk post gmba.
BUt then, susah sgt. so, aku malas la.
later kot.emmm.

td msj dgn KAWAN aku.
kelaka.

bunyi totally spies( msj msok aa)

dia : yay! kesat da abes.

aku : aku da lama kot abes.
dia : ceh, taw aa ko abes awl.

aku : well, biase la aku. kena lari an?
dia : haah. 3 psgn je pon. [je? nk show off ke ape??]

aku : je? bnyk la ko. aku da cam nk pgsn da kot.
dia : kata dak medic..

aku : de ketan ke?
then merapu2. time neh otw nk g syksn 2, transit di situ then pgi syksen 17 untuk beli tiket balik raya.

aku : jom blnja aku. aku nk g syksen 2 neh.
dia : aku da dlm u80 neh. blik umah woo..

aku : ceh. ade je alasan.
dia : haha. papahal ko lah blnja. jpa an?

aku : xda ketan. ko la blnja.
dia : x kesian ke kat aku? ohoho

aku : [bila pk mkn syksn 2 rm5 je pon, aku pon cam boiley la] ye la. tp tmbg aku g syksen 2 on u. plus, cadbury okei?
dia : stkt tmbg. guna pass aku je *show off nmpk!

aku : aku pon ade tNg aaa.
dia : tp an. mkn syksen 2 rm5 je kot. mne boley! murah sgt!

aku : [erk, mmt neh leh bace minda ke hape?] hey, aku bg betis, ko nk paha. lebey2 nmpk. syuko la.
dia : bila mase aku nk betis n paha ko?? aku nk makanan~

aku : ngek la ko!


sgguh la ko ngek gila weh. hahaha. smoga bahagia dgn nenek ko. haha
h.

*dis post has been edited once. ats sbb2 tertentu.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)