Skip to main content

bukan superman?

dgr x lagu blog aku skang?

tajuk die BUKAN SUPERMAN.
comey la lagu neh. hahaha.

jom nynyi bersama2.
Reff:
Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Ayahku selalu berkata padaku
Laki-laki tak boleh mnangis
Harus slalu kuat
Harus slalu tangguh
Harus bisa jadi tahan banting
Tapi ternyata sakitnya cinta
Buat aku menangis
Repeat Reff
Ayahku selalu memarahi aku
Jika jatuh air mataku
Kata ayah slalu air mata itu
Adalah tanda kelemahan
Tapi ternyata air mataku
Ternyata jatuh juga
repeat reff
ayh ku tersyg maafkn la aku
jika aku msih menges
msih blom bisa.
jd sprti ap yg ayh salo mahu
kita berjnji tuk tdk lg.
mengis kerna cinta
repeat reff 3X


lgu neh sal srg mamat yg nnges bila putus chenta
ayh die xbg. sbb x cool an laki nanges.
cam lemah la.
tp, die nk ckp.. die bukan superman.
die pon ade perasaan.
tp tuh la, kalo krg dgr laki nnges mest cam pelik ann...?
so, die jnji dgn ayh die, die xnk nges da.

salonye.
kalo post lagu siap dgn lirik kat blog.
mst lagu uh meaningful gile...
kononnye la.

tp, siyes, xda sbb spesifik pon.
sbb lirik die xkena lgsung dgn aku.

sbb kenape xda kena mngena?
1. aku pmpuan, lgu neh untuk laki.
2. pompuan nanges x pelik kot.
3. ayh aku xcmpur hal2 camni.
4. aku xbercinta. n aku x nngis sbb cinta.
5. menanges sbb kawan ade la. tp zmn2 skola dulu la. (i syg frens i, ok?)

ABES.

*taw x? mse aku tgh tulis neh. tbe2 ade cicak kat dinding..... O-M-G! sgt cuak okei?. tataw nk bwat pe.
so, aku terkaku kat katil neh smpi la cicak uh bla. fobia of cicak is wat eh?
aku amt sgt xsuka cicak. sgt geli ye.

Comments

Fatin Abf said…
haha
gile ah
my nephews standard 3 & 5 sgt sgt gila lagu neh
Nik Lisa said…
bley la i gang dgn nephew u.
i pon gila lagu neh. hee
M. Faiz Syahmi said…
ada makna ni.. ada...
Asy_raAf said…
haha.. lagu dah lapuk dlm hp aku.... bila aku blk raya kat klate, hp aku mesti hilang klu letak merata-rata, sbb suma kazen aku yg sek ren addict ngan lagu nih....
lisa.
cicak???!!
tidak!!
aku truz lari kott.
macam kat bilik biasanya.
sampai tak study kat meja.
haha!
Nik Lisa said…
faiz ; mkne nye, i sukeee lgu neh. dats all n dats it.

acap ; yea. tawu xpe. lagu neh sgt pelik. but still menarik.

siti?(hahaha) ; ye. cicak???? xsuke jgk beb. ngt la mcm mne kita dlu2 kalu cicak dtg? ....tp, ko mmg thp kronik aa. aku bese2 je.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak