Skip to main content

TASIK SHAH ALAM WITH LOVE

i captured it. cube teka ape?
totis la..


name bdk ats neh, NIK NURLISA.
tgok la betapa xekhlas senyuman bdk neh.
*ish.

mukadimah je uh. haha.

jom bace post aku yg cam bese,
agk ntah pape.

*sbena nye kn. aku xreti cmne nk amek gmba ats uh letak kat bwh. tbe2 die tlpas kat ats.
halal je la eh.

dis tyme aku g PKNS dgn paim n sukma.
afta bwat pe yg girls akn bwat iaitu window shopping.
smpi la tmpt aku.
pe lg. book store la.
aku suh suk n paim bla dulu.
g cari brg dorang.
sbb aku mmg lame kalo lepak bookstore. hee.

selongkar nye selongkar.
at last, aku jmpe, buku english.
harga bpk murah.
imgine je. buku english, international. harga rm 5.50. rm 10.
mane nk dapat beb buku2 murah cnggini?
da lama aku cari kdai mcm neh.
terjumpe lak rini.

lastly.
aku beli 2 buku neh.

cter sal 3 org yg bwat cter, then drg termasok dalam cter drg sndri. cam uh la lbey krg sinopsis die. hrp sgt la bes. yg neh rm 7.50.

lg satu,

sidney sheldon beb! aaaaaaa. rm 10 je. suke gila! bese buku die plg krg rm 35. pe lg, rmbt je la an... hepi gila.

then.. pas kija da setel.
ktrg pon g tasek shah alam.
sgt sonok kot..
round tasek shah alam yg sgt besar itu.
lawa sgt.
terasa diri ini mcm tourist lak. hehe
mls nk cter pnjg. cam bese... LAYAN~

aku n paim.


ini jua.
men nyorok2 lak drg neh
i tmbk. u tahan ok.

mseh di atas pagar. seketika kemudian..

da berada di bwh. mcm mne trun? pnjat aa beb. pe lg. hehehe

sukma with da
rapid kl yg jht. ;P



amek gmba cam msok je dalam uh. pdhal x pon. haha. poyo jep.

ade perahu beb. sonok btol.


akhir kalam,
today is soooo FUN. hee.

other place?
nnt2 pk. hee.

T A T A
*bkn TATA box okei. ;P

Comments

M. Faiz Syahmi said…
wet world tu bukan dkt mines ke?
entah la, penah gi skali je mines tu.
hahaha. xsmpat survey byk2 mcm survey mid valley ag.
^^
N E E q L I S A said…
ade jgk kot.
tp, wet world neh kat shah alam uh je.

nex PT shot.
nk g mines plak. ;]
siti said…
lisa yang ayu~
N E E q L I S A said…
ayu? wahaha. pqa lg aa ayu. tuh yg S bukan nme sbena terpikat uh. ops!

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)