Skip to main content

a man dat i love forever. hepi bday.

bgn je tidow.
cari HP.
Align Center
aku ade sesuatu di skrin.
"BDAY AYAH"

so, cpt2 taep msj.
wish bday.

ok done. aku la daughter terbaek ats dunia.
hahaha.
*poyo gila.

not long afta dat.
my mom called me.

"kakak, silap wish lg?"
smbil gelak2. sore ayah aku pon gelak2 kat blkg.
"wat? btol la today is 19 oct an?"
"xla. sok la bday ayah"

ALAMAK!

lg skali kot.
apoda anak mcm ni.
msok kali neh, da 3rd time aku wish my dad awal.
terok2.
+.+

ayah,
kakak mntk maaf. soree sgt.
sok, kakak wish lg skali.
hee.

suke sgt wish my dad pd 18 oct.
ayh tuka bdy la cani.
baru kakak x slh wish. hahaa.
boley ke?

tp, in advanced...
kakak nk wish jgk.
SELAMAT HARI JADI tuk my dad.
NIK YUSOF NIK MAT.
i love u. i adore u. i miss u.
thanx sbb jd ayah yg terbaek!
dalam universe neh.
terbaekla ayah!
btol2 hao liao.
hikhik.

Comments

~claizani~ said…
pi bufday cikgu yusof..huhu
N E E q L I S A said…
hee. yea. cg c-la dolu2. ;]
tbaek la ank cg yusof neh..haha
N E E q L I S A said…
hee. mmg la pon. ahaha.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)