Skip to main content

thumb up to my mentor!

hye hye hye. ;]
kn aku da ckp. smpi hari ke2 je wat cam uh.
semalam x smpt nk online.
ade blok meeting.
adeii. mcm2 la.

td plak, msok lec physio?
how ur body works?
pehhh. cam bes je blaja neh.
then, free smpi la tgh hari.
kul 2 smbg balik..
tp, mentor mentee je.
cek2 name, aku nyer mentor..
name die DR. EFFAT OMAR.
dalam pkrn aku da terbyg..
die neh mest lelaki.
org arb ke. sbb name die cam pak arab je..
then, ktrg g la SGS ROOM uh.
skali, lec uh pompuan. n guess what she's malay.
dalam hati. YAHOO! n she's a pathologist.
pathologist is somebody that expert in human with diseases.
mmg bes sgt dr effat uh.
sgt frenly. baik. caring.
mcm mak sndri pon ade.
aku syuko gile aa dapat mentor pompuan.
sbb aku tawu, aku nyer life as a medic student neh bakal menensionkan aku
n dgn ade nye die, aku ade la somebody yg boley aku turn over bile ade prob ke, ape ke.da la aku nyer kawan2 mentee sume pompuan.
n u noe wat.
aku lg slesa kwan dgn pompuan.
they noe ladies matter.
xyah pyh2 nk belit2 n sgn2 sgt kalo ade prob.
n drg sume sgt la cam bes je.
eventhough mereka sume MALAY, n da mentor is MALAY jgk.
tp, untuk speaking.. x jadi maslah..
kite sume profesional.
msg2 nk improve eng msg2.
so, xda la ejek2 cam kat skola dulu.
bes. bes. hehe.
tu je kot. kkkk.... tata. ;]

Comments

SEPi Angin Ke Kota Iskandariah said…
fuyyoooo....dlm busy2 pon sempat ag wat blog..hebat giler
valv3man said…
"hebat giler".. =="
adakah ia hebat dan giler?
adakah ia hebatnya diibarat menggilakan?
adakah hebat itu giler?
adakah giler itu hebat?

Hmm... Dr.Lis.. Pls xplain..
N E E q L I S A said…
err. mksud die cam ni kot.
giler uh untuk menguatkan lg perkataan hbt uh.
pe kite blaja mse skola uh.
ayat penegas.

fgsi perkataan "giler" uh same dgn sgt, nian, amat la... ade phm?

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)