Skip to main content

damn it. n down!

DAMN!
aku fail test keta.
siot.
ye la.
bwk keta cam haram stil ade hati nk test.
aaaaa. sedey gile.

siyes, rase down sgt.

Comments

~claizani~ said…
aku test jpj esok lisa..!!!
wahaha..gedebar..
M. Faiz Syahmi said…
rilek la kawan...
masih ada masa...
ni msti nervous sgt + nmpk muka JPJ tu..
ko fail bahgian mana?
jalan raya?
N E E q L I S A said…
next hol lmbt ag.
nervous? ye la kot.
adei.emm.. lg satu aku bwk keta laju gile.
ade la dkt 80km/h.
(laju aa bg dak2 yg nk tst keta+xreti sgt cam aku)
aku fail dua2! haha.
yg part 2 uh, careless aa. siot je.
xda bakat bwk keta. =.="

BTW, dak 1991 ke?
feez said…
yes yes..

rm100 je. haha
N E E q L I S A said…
20 je la ulang.. adei..
a i m a n said…
xpe.. boleh cube lagi..
cheer up.. !!
;)
M. Faiz Syahmi said…
oh, mmg.. 80 sudah laju..
aku bawak 60 je kt jln raya ritu...
anyway, bukan kalo x pass bahgian 1 teros xpass ke?
N E E q L I S A said…
kena slow down ot nex tyme.
emm.
part 1 yg ujian komp uh.
part 2 yg bukit+parkg+3pnjuru
part 3 yg jalan raya.

aku baru pas part 1 je.
part 2 x lps part parking.
part 3 lak sbb aku bwk keta cam TUT! ahaha

phm?
M. Faiz Syahmi said…
oh. aku silap part le nih,
hehehe.. aku nk ckp psl part 2..
part 2, kalo x lepas buleh masuk part 3 lg eh?
kalo tmpt aku, xleh dah...
saya_arief said…
semoga berjaya di lain masa...
teroskan usaha anda...
N E E q L I S A said…
owh iye?
susah owh tempat ko...
tmpt ko kat ne?
ktrg ley lg.
haha.

arief?
ye, im trying to.
wish me luck.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)