Skip to main content

baju kuh BESAR gile. T_T

DAMN.
baju ro1991 aku uh besar gila.
aku yg makin kecik or baju uh mmg oversized.
adeii.
slma nie aku pakai L ok je.
awat tbe2 baju uh jd bsr gile..
pdhal L je pon.
tp bg cam size XL or XXL.
ley bg mak aku lak pakai..
dem.dem.dem.

n aku xakan pakai baju uh for sure.
RM30 melayang. T_T
wat kenangan je la kot.
xpon kalo jumpe dak2 91 yg badan besar cam uh ley la bg.
ade sape2 nk? haha.

ps; adakah ini bermakna aku makin slim? ;P
HAHAHA 

Comments

valv3man said…
=="

Dimanakah baju sedemikian dijual? Kenapa aku tidak ketahuan? Apakah yang membuatku ketinggalan? Mugkinkah ini satu gurauan? Adakah ini suatu kebenaran????
Nur Areefah said…
hehehe sabar lisa..
mgkn ko makin slim..kekeke..
sure ke ko nyer saiz L?
ade owg kate tee tu kecik dari saiz bese??
huhuhu~
Nik Lisa said…
syahrul; apo da ko. xkn tataw kot. adeshh. xpe2. next tee ko ley beli ag.. ;]

efa; erk. cam uh ke? asl aku nyer besar dr bese. uhuh.
valv3man said…
WEH!! Kat mane nk beli baju???!!!! Haku nak jgk..
Nik Lisa said…
org da dapat da la baju uh.
so, kalo ko nak..
u hav to wait for da next jual2 baju la..

tggu.. faiz dalam proses wat design skang.
nnt kan je la. okei?

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak