Skip to main content

second day.

oho.
da 2nd day of medical student.
awl2 pg da ade taklimat.
dgn prof azer, a man from australia.
sleng die mmg peh aaa...
naseb bek leh phm.
n die kelaka gak. hahaha.
afta dat.
ktrg blaja ANATOMY.
pehhh.. dis tyme lecturer imported from india.
mcm2 la... haha
then, just normal talk la...

ptg uh plak,
ade BEL.blaja english..
ngatkn nk lepak2 je...
skali die bg kije suh wat.
aiseh... kejang gak otak jap nk pk jawaban nya.
naseb bek aku bisa jawab jgk.
oho.
kump uh sgt kecik kot.
huhu.
11 org je..
dibwat nye kena speaking...
aii. ancur gak la nnt.
tp, kena berlatih dot..
sbb mostly, kena gune english skang.
emmm. hrp2.. sume akan OK.
insyaAllah. ;]

PS; hari 2nd ley la wat.. try da hari keseratus as mdical stdnt, ade aku nk tulis lg cam ni. hahaha. aku tga rajen, harap maklum

Comments

~claizani~ said…
lisa..pergh..tabik!!
insyallh mu bakal dktor rawat ank aku..
haha..
p/s:tu pn klu ank aku skit..tpi tgk mama dia ar..insyllah..leh jga die ngn baik..
haha..
berangan la sudah ak nih..
haha
shiedahkamil said…
kt cni kitorg kalo speking..
kne ckp sebuter sebuter
sbb org arb xphm..
kalo diorg xphm jgk tepkse gne khidmat body language..haha
Anonymous said…
nnurus said::
gudluck lisa
ko study mane???
N E E q L I S A said…
cla; boley2. nnt kalo sakit insyaAllah aku ley tlg cek kn. haha. lom pape da perase doh. doa kat ku deh!]

shiedah; haha. sie nyo ko sep mu.. xpe2. perjuangan mst ditroskan! ;]

nurus; lisa stadi kat UiTM malaysia. kat shah alam uh.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)