Skip to main content

hiv.medicrace.lift. OMG.

wei.
jap gi kn...
nk pegi blood test.
nk tgok ade HIV ke x?

ok. ok.
nampak cam siyes ke?
hehe. adakah aku telah melakukan seks bebas smpi nk kena g cek ade HIVor x.
adei. NO lah.
its juz a compulsary-need-to-be-done-thingy for students who enroll at the UiTM(medical school only).
btw, its for HIV/hepatitis B/C.. ;P

ape2 hal.
aku takot!
kawan aku ckp satu katung darah?
wei. darah aku!
hrp2 x la kn..

emm. few days before..
stat from ahad la k..
AHAD, aku ber-explorace.
n guess wat, out of 20 groups,
we are able to be in 4th places.
incredible? yeah!
its seem impossible for a fat-plumpy-mudah penat (wahahaha) gurls like me to run here n there,.. but, SEE! we managed to get the 4th places. orait la kn...
tanpa cooperation dari aku, mest xdapat 4th place punye.
wahaha.
tp, hamper nye aku xdapat rasa lg.
dak laki da balun kot kat PERINDU uh.
sedey aa gak. lari penat2 tp xdapat pon hamper.
dak laki! all of u are soooooooooo mean. ;[
lepas explorace uh, makcik aku datang.
so, ktrg kuar g PKNS n SACC.
jalan lg.
rase cam nk tercabut lutut aku neh.
tp, xtercabut pon. hahaha.
yg x bes nye, KUNCI BILIK aku hlg!
aaaaaaaaaa. DEM. dem. DEMMMMM!

so, senin uh aku kuar g syeksen 2, kedai kunci.
owhh. insiden memalukan.
aku g tnye makcik srg uh,
'kedai kunci mane?'
padahal kedai uh kat depan aku je.
OK. its quite embarassing kot! huhu.

cter neh plak regarding LIFT.
si PAIM uh pegi toilet, aku tggu kat lift.
tkn je tgkat 6. n da lift keep opening tp si paim x siap2 lg...
skali lift uh terbukak, n da nk tertutup balik...
tbe2 si paim dtg. n guess wat.
its a reflect action ok..
aku cam terjerit kat org dalam lif uh..
'BUKAK!'mse uh mmg lift uh mcm nk tertutup da...
sekali die bukak balik..
n org dalam lif uh sume laki.
da drg gelak2.
aku malu OK.
smpi tgkat 6 drg stil gelak.
aaaaaaaa. malu. malu. malu.
btw, aku dari tgkt 5. haha. cam jauh je tgkat 6 uh. ;P

k la.. nk g PK da.. tata. salam. ;]

Comments

sepi angin ke kota iskandariah said…
hah!!! HIV test...hehe

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)