Skip to main content

LAPTOP.melayu. uitm


wahahaha.
xsenonoh owh aku nehh...
stat2 je da gelak.
bkn nk bg salam ke ape.
adeii..
hehehe...
ehem.. salam olls.
wehh. dapat LAPTOP WEH. sonok gile aku skang....
HP compaq presario CQ40.
ni die. lappy aku.. weewit. cun kn??




ptg td makcik aku wat delivery...
bes. bes.
dapat kek jgk.
;]
thanx la. nyusah je kena dtg shah alam anta laptop neh
n satu bag baju kurng...
waaah..
aku baek sgt ke smpi nk pkai baju krg pegi fak..
sbenanye..
aku juz bwk 4 je kot baju krg+baju kebaya satu..
slack n kemeja bwk bnyk gile..
bajet nk pakai slack+kemeja je la..
tgok2..
aisehh..dgr2 dekan2 suh pakai baju krg lak.
alasan. nk bg profesional skit..
aku cam OKAY. dalam hati da nyumpah2..
ayu lg la aku nnt.
hahaa.
baru ngat nk jdi dak yg smpoi.. eheh
salo je trbantut niat aku yg suci neh.. oho.
suci ke? haha.

jadi student UiTM mmg bes.
sbb aku lah one of the benteng terakhir yg akn mmperjuangkan naseb org MELAYU.
yg hari demi hari cam nk tertindas di bumi sndri,...
emmm..
aku hrp nntb ramai lg anak MELAYU yg join msok bdg2 kritikal...
bia MELAYU yg konker... ni kn MALAYsia.ngara melayu. ;]

orait??

emm tuh je la kot.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)