Skip to main content

saket gilak.

im sick.
sakit tekak..
siyes sgt saket.
da la ade cam batuk2..
ade symptom2 nk kena influenza A neh.
aku da gelabah..
so, afta orientasi fak td..
i went to PK uitm.. nek bas. haha.
smgt nek bas.
pdhl kalo jalan pon mmg dekat sgt2.
hahaha.
bdk baru blaja katakan..
g PK, jupo doc..
die bg 3 kot ubat,
naseb bek free..
n alhamdulillah...
aku xkena virus uh..
then, OTW balik uh. ktrg jalan je balik...
jumpe la dgn mat salleh...
die sgt sgt tggi..
tbe2 je jalan tpi kite..
die tgor...
HEY, DO U NOE WHERE IS TENNIS COURT?
errr. aku da gelabah...
cane nk explain ni...
aku ckp la go straight then turn left...
pemende ntah..
tp, mmg siyes sgt gelabah la...
hahahah
baru aku tawu betapa ancur nye english aku kalo speaking..
aisehhh....
ntah pape la..
roomate aku lg la...
nk ckp kanan pon da cam blur.
haha. kelaka kot.
hrp2 drg jumpe la court uh...

ermm. macam2 la.
baru smggu aku dok UiTM ni..
emm. more to come..
hrp aku ley survive! ;]

Comments

NurAreefah said…
munkin perubahan suhu n environment..
btw moga cepat sehat~

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)