Skip to main content

just babbling around.

today means almost a week in this new posting which is PHPM.
PHPM posting is kinda interesting.
when i say interesting, in regards of HEALTH CARNIVAL part.

however, regarding the RESEARCH part, i just didn't like it. 
its burdensome, i will be tireed, i have to knock people's house to interview them.
if i am the house owner, i din't like it if random students knock  my house to interview me.
i hope everybody else are not like me..
please everybody, i'm pleading desperately here.

it becomes worst when tomorrow i got seminar to present.
and still i haven't got a clue on how to present bla bla.
still can't digest what the hell is provider payment mechanism bla bla bla.
adoi. :'(
and i got two more topics to discuss about. 
im screwed.

let just forget about it now.
just now, i went out for iftar with mike.
we had a wonderful iftar together.
its wonderful because the food is sedap, and cheap (crucial point) and the feeling is awesome. 
just love how wonderful it is. 
thank you. :)

ps : sometime we share not to complaint things, it just we want to tell people about it. and its hard sometime because other people who just doesn't understand will eventually misunderstand us for complaining eventhough our true intentions are to share stories. its hard. <== i know ayat cam keling. i malas nak fikir dah. haha.

Comments

nuraru said…
who's mike btw? hehe
Nik Lisa said…
special friend of mine. :)

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)