Skip to main content

Emergency's Iftar

hye.
here i am writing this post.

so, regarding PHPM's research, i teamed up with Aiko n Musa.
alhamdulillah, our tasks can be considered as finished.
data entry will be done after Raya. insyaAllah.

----------------------------------

On Monday, since we are all (whole posting) are already at Shah Alam...
to do our research, we decided to "buka puasa" at Wong Solo at Syeksen 7..
Its a Jawa-Indon restaurant, just like Ayam Penyet punye restaurant. 
tapi dorang cakap Wong Solo lagii umpphh. 

And yes, and Perghh, the "sambal" is veryyyy spicy. 
til im tearing up while eating it. HAHAHA.
but, sedaaap laa. ayam die like ayam kampung sikit.. IDK.
i will definitely go there again. hehe.

so pictures!


after finished eating.


see how many glass of water there? HAHA. 

-------------------------------------------------

yesterday, my friend, Shahira who lived in Shah Alam had invited us to her house for buka puasa.
free food, so i'm going..

haha. no pictures of me yet.
cause i'm the one yang took pictures of others.
ada la jugak yang amik, but haven't upload it yet. so wait.

-----------------------------------------------

ok bye.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)