Skip to main content

iftar ruban

after planning for quite some time.
at last, iftar day is today..

asalnya nak g seoul garden, but xjadi sebab xda tempaaat.
akhirnya kitorang g suria station dekat selayang ni je..

sebab kereta xda, aku tumpang kereta hanis. :)

rindu gile budak budak lama ni.
setaon kot lepak sama. mana lah x rapat kan??

talking about food, they are good. 
i ate grilled chicken chop with mushroom sauce.
and also tea o ais. 

i got my food quite late. 
but im so happy sebab my friends kept me fed by sharing their foods with me.
awww, so sweet of all of you. thanx you guys. 
hehehe.

so, picturees. :)


on our way to ze restaurantz (from syazmin's camera)


my lovely friends. (from hairi's instagram :P)

eh, baru perasan kat lua quite bright. macam makan tengah hari pulak. hahaha.


the whole group. i have to jengket jengket to make sure my face are shown clearly. muahahaha


yaa, i sat in between of asiah (one of my besties time ruban) and syidiq (sape entahh hahaha) just gurau, a friend of mine la of course. :) thanx you for the chicken and lamb. heee. 

yay. sayang korang sume. :D

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)