Pages

Tuesday, February 21, 2012

sireh pulang ke gagang

salam

hari sabtu 2 minggu lepas yakni 11hb Februari 2012.
aku telah pergi ke Perak Darul Ridzuan untuk menghadiri satu program lah IAITU

Alumni KMPk 
Sireh Pulang Ke Gagang


# Bertolak from Sungai Buloh to Selayang

Mula mula dalam pukul 6.30 pagi, aku gerak g Selayang.
sebab nak jemput member aku ni, Atiqah Natasha.
kira nya aku g sana dengan dia lah.

# From Selayang to Gopeng Perak

Lepas dah jemput sume, dalam pukul 7.30 kitorang gerak la ke Perak tuh.
Isi minyak, Topup Touch N Go. And there we go.
Off to Perak. Jyeah. 

Drive for 2 Jam Setengah memang sakit jugak lah kaki.
First time kot. Huhu. Bertambah respect kat ayah ku. 
Hebat gila drive from Kelantan to KL biasanya non-stop. perghh.

# Sampai Kolej Matrikulasi Perak

Sampai sampai je kitorang g daftar kat Bilik JPP.
G sana, dapat bilik ape bagai. kitorang check in la.
Akak tuh suruh kitorang datang balik untuk join X-plorace la.

Lepas packing sume, kitorang pegi la bilik JPP uh balik.

# X dapat join Explorace. T__T


tapi yang sedihnya, x dapat nak join lak Xplorace. 
Sedih i. sebab dah separuh jalan dah dorang main.
So, aku n Tika dok je la melangut kat situ.
Lepak bistro, masok ko-op sume la.
Agak bosan. Tapi memang salah sendiri la sebab datang lambat. Sobs.

# Annual Grand Meeting



Petang uh ada AGM. 
untuk lantik jawatankuasa baru.
layan je walaupun bosan.
agak lah kan, meeting mana x bosan?
ce cita ce cita. LOLS

# Dinner 


Dinner memang terbaik. AJL style.

TEMA : KORPORAT

tapi aku xde la nak korporat sangat.
Baju dinner lupa nak bawak. So, pakai je mana yang ada. -.-"

Makanan pon okay lah.
Xda lah nak tipikal sangat. Lain dari yang lain la.


Persembahan memang superb.
Parody Seribu Sesalan and Kisah hati memang terbaik. 
love it so much.

And also kagum dengan Video Pengenalan Emcee.
rasa macam tengok Running Man. Comeeel. 
Tahniah buat pembikin video.





# Jalan Jalan Keliling Matrix

Pagi esok nya, its time to go back la.
Lepas breakfast kat Cafe B2, kitorang pon jalan jalan keliling matrix
memang penuh dengan memori lah.
sayang sangat matrik perak. 

Amik gambar bagai. Memang terbaik.







# Balik KL


Lepas tuh kitorang pon balik KL semula. 

k tuh je. :D

* len kali kalau nak pegi SPKG kena pergi awal awal so that boleh join aktiviti dia.
** better pergi ramai ramai dengan orang yang kenal supaya lebih meriah.

more pictures? view here.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...