Pages

Saturday, February 4, 2012

KMPK sayang

salam.

emm, aku rasa sangat bersyukur sebab terdetik nak masuk matrikulasi.
sebab from there, aku banyak sangat kenal orang yang baik baik.
memang rasa happy sangat kot belajar kat situ.

hidup aku macam teratur.
time belajar, belajar lahh.
time solat, g solat.
time main, aku main.

n aku macam super active kot.
bukan in term of jawatan or anything la.
sebab memang x suka pegang jawatan besar-besar.
and sebab pemalas and x komited bila buat kerja. T__T

tapi bab join aktivit aku macam sangat rajin. HAHA.
kelakar je, tapi bila aku ingat balik serious best.
roomate aku otak macam aku jugak.
suke join macam macam so memang join la kan. 

just imagine, in one day..
aku boleh berniaga, main paintball, berlakon in UNGA, berlakon in persembahan kolej, main teng teng. 
to root is macam macam lah aku main. -_____-
bila aku ingat balik memang terbaik ahh.

explorace memang banyak kali gila la kot aku join.
3 kali ada kot..
sebab besssst so join and join.

akhir kata, KMPk memang terbaik sangat sangat!

xterjumpa jodoh je kat sana. LOL.

weekend minggu depan insyaAllah aku nak pi program sireh pulang ke gagang.
aku la tu sireh, KMPk gagang nya.
i miss KMPk.
and surely won't miss this event.

so, marilah reminiscing all the sweet memories kat KMPk sayang. :D


gambar 1 : atas bukit. tempat kitorang roomate picnic. :D
gambar 2 : masjid

gambar 3 : blok akademik. bilik tutorial and so on. 
gambar 4 : gate depan KMPk


gambar 5 : koleeej :D
gambar 6 : masjid!

ok rindu sangaaaat! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...