Skip to main content

KMPK sayang

salam.

emm, aku rasa sangat bersyukur sebab terdetik nak masuk matrikulasi.
sebab from there, aku banyak sangat kenal orang yang baik baik.
memang rasa happy sangat kot belajar kat situ.

hidup aku macam teratur.
time belajar, belajar lahh.
time solat, g solat.
time main, aku main.

n aku macam super active kot.
bukan in term of jawatan or anything la.
sebab memang x suka pegang jawatan besar-besar.
and sebab pemalas and x komited bila buat kerja. T__T

tapi bab join aktivit aku macam sangat rajin. HAHA.
kelakar je, tapi bila aku ingat balik serious best.
roomate aku otak macam aku jugak.
suke join macam macam so memang join la kan. 

just imagine, in one day..
aku boleh berniaga, main paintball, berlakon in UNGA, berlakon in persembahan kolej, main teng teng. 
to root is macam macam lah aku main. -_____-
bila aku ingat balik memang terbaik ahh.

explorace memang banyak kali gila la kot aku join.
3 kali ada kot..
sebab besssst so join and join.

akhir kata, KMPk memang terbaik sangat sangat!

xterjumpa jodoh je kat sana. LOL.

weekend minggu depan insyaAllah aku nak pi program sireh pulang ke gagang.
aku la tu sireh, KMPk gagang nya.
i miss KMPk.
and surely won't miss this event.

so, marilah reminiscing all the sweet memories kat KMPk sayang. :D


gambar 1 : atas bukit. tempat kitorang roomate picnic. :D
gambar 2 : masjid

gambar 3 : blok akademik. bilik tutorial and so on. 
gambar 4 : gate depan KMPk


gambar 5 : koleeej :D
gambar 6 : masjid!

ok rindu sangaaaat! 

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)