Skip to main content

EPSON STYLUS TX121

salamm

seusai aku mendapat duit JPA sem ini.
dan setelah berabad (tipu gila) i had been procrastinating to buy 'THE THING'.
at last, i really bought it a weeks back.

yeehaa. and yeah, i bought A PRINTER.

EPSON STYLUS TX121

Epson Stylus™ TX121

bought it dekat Plaza Alam Shah, Shah Alam

ORIGINAL price : RM200  
+ non-ori catridge (RM50)
+ additional ink (RM30)  
total : RM280
i prefer this one more because, the ink catridge yang x ori tuh is embedded inside.
dekat ink ori punya space.
so, macam best sebab xde la messy sangat.
and xpayah nak print everyday to prevent backflow of ink yada yada tuh sume.
boleh guna banyak mana as u want. memang best! 

as for now, im satisfied la.

more details : VISIT HERE!

ps : baru tahu kawan aku beli ini printer rm160 je. owh damnn. 

Comments

Fzeo Fraixz said…
aku beli rm160.. pakai custom cartridge
Nik Lisa said…
@Fzeo Fraixz

waa, mana angkat? murahh.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)