Skip to main content

my mood's song NOW.

opss, i skipped yesterday's task. sorri!

here goes task number 8 y'all! let's get started. :)


a song to match my mood.


emm, whaaat aa?
sekarang ni mood aku nak sangat tengok cerita monte carlo
(kejadah? orang len sume nak tengok transformer. -.-")


ala, movie yang selena gomez berlakon tuh.


selena gomez ni comel la.
muka budak budak.

so, song to match my mood sekarang of course la lagu tema die.
WHO SAYS. 
best ah lagu ni. memberi semangat kepada orang perempuan.
menyeru kaum perempuan supaya percaya dengan diri sendiri.

a bit of the lyrics. 

I wouldn't wanna be anybody else, You made me insecure, Told me I wasn’t good enough, But who are you to judge, When you’re a diamond in the rough, I’m sure you got some things, You’d like to change about yourself, But when it comes to me, I wouldn’t want to be anybody else, nanannaa, i'm no beauty queen, i'm just beautiful me- who says, selena gomez

translation :
saya xnak jadi orang lain, awak buat saya rasa x selamat, awak cakap saya x cukup bagus, tapi siapa awak nak judge saya, bila awak pon hebat dengan bersusah payah, saya pasti awak ada sesuatu yang awak nak ubah pasal diri awak, tapi bila awak tanya saya, saya xnak jadi orang lain, nanana, saya bukan jelitawan, saya hanya cantik seadanya saya. :)

nah dengar sendiri la. :)

`

aku memang suka movie yang macam ni.
dulu yang hillary duff nye movie tuh, tajuk lizzie mcguire movie.
serious aku suka.

agak agak sama x jalan cerita dia?


rindu lak kat hillary duff.
dulu time kecik kecik suka dok ngadap lizzie mc'guire kat disney.
dah kawin bagai dah die sekarang.

(asal aku cakap macam hillary duff tuh member aku pulak?)

eh, mood sekarang  ni dah lain lah,

rindu lagu lizzie mc'guire yang time die nak perform last concert tuh pulak.  isabella and lizzie nyanyi time ni. padan muka paola yang jahat tuh! :P (u will know what i'm saying here if u watch this movie)

so, nah. THIS IS WHAT DREAM ARE MADE OF.



bye bye.



ps: adakah pada zaman anda semua budak budak dulu, ada layan lizzie mc' guire? kalau ya, kita sama. kasi like sikit. :)

Comments

nuraru said…
suke lagu ni!
duk klate meme dopleh tgok la muvee ni fresh2!
my mood: skrg tgh menunggu torrent monte carlo :P
nizam said…
wehh.. aku layan lizzie mcguire uh.. tapi bile aku teenagers.. hahaa... tapi aku suke both selena and hilary duff..

btw.. macam geram jer sample lirik tu.. mind sharing?
Raji and Yeen said…
ak sker selena gomez....comel..
lgu fia pown best owh :D
saya layan lizzie mc guire sepenuhhhhhhhhhhh hati okayyy? :) *sep kanan, sep kiri* and selena gomez punye cerita, wizards of the waverly place pun saya layan jugaaa...tak sabar nak tengok monte carlo ni jugak :) btw, esok nak try red velvet, doakan saya! :) nak buat bukak puasa..huhu

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)