Pages

Saturday, July 2, 2011

my mood's song NOW.

opss, i skipped yesterday's task. sorri!

here goes task number 8 y'all! let's get started. :)


a song to match my mood.


emm, whaaat aa?
sekarang ni mood aku nak sangat tengok cerita monte carlo
(kejadah? orang len sume nak tengok transformer. -.-")


ala, movie yang selena gomez berlakon tuh.


selena gomez ni comel la.
muka budak budak.

so, song to match my mood sekarang of course la lagu tema die.
WHO SAYS. 
best ah lagu ni. memberi semangat kepada orang perempuan.
menyeru kaum perempuan supaya percaya dengan diri sendiri.

a bit of the lyrics. 

I wouldn't wanna be anybody else, You made me insecure, Told me I wasn’t good enough, But who are you to judge, When you’re a diamond in the rough, I’m sure you got some things, You’d like to change about yourself, But when it comes to me, I wouldn’t want to be anybody else, nanannaa, i'm no beauty queen, i'm just beautiful me- who says, selena gomez

translation :
saya xnak jadi orang lain, awak buat saya rasa x selamat, awak cakap saya x cukup bagus, tapi siapa awak nak judge saya, bila awak pon hebat dengan bersusah payah, saya pasti awak ada sesuatu yang awak nak ubah pasal diri awak, tapi bila awak tanya saya, saya xnak jadi orang lain, nanana, saya bukan jelitawan, saya hanya cantik seadanya saya. :)

nah dengar sendiri la. :)

`

aku memang suka movie yang macam ni.
dulu yang hillary duff nye movie tuh, tajuk lizzie mcguire movie.
serious aku suka.

agak agak sama x jalan cerita dia?


rindu lak kat hillary duff.
dulu time kecik kecik suka dok ngadap lizzie mc'guire kat disney.
dah kawin bagai dah die sekarang.

(asal aku cakap macam hillary duff tuh member aku pulak?)

eh, mood sekarang  ni dah lain lah,

rindu lagu lizzie mc'guire yang time die nak perform last concert tuh pulak.  isabella and lizzie nyanyi time ni. padan muka paola yang jahat tuh! :P (u will know what i'm saying here if u watch this movie)

so, nah. THIS IS WHAT DREAM ARE MADE OF.



bye bye.



ps: adakah pada zaman anda semua budak budak dulu, ada layan lizzie mc' guire? kalau ya, kita sama. kasi like sikit. :)

4 comments:

nuraru said...

suke lagu ni!
duk klate meme dopleh tgok la muvee ni fresh2!
my mood: skrg tgh menunggu torrent monte carlo :P

nizam said...

wehh.. aku layan lizzie mcguire uh.. tapi bile aku teenagers.. hahaa... tapi aku suke both selena and hilary duff..

btw.. macam geram jer sample lirik tu.. mind sharing?

Raji and Yeen said...

ak sker selena gomez....comel..
lgu fia pown best owh :D

namasayasyazmin :) said...

saya layan lizzie mc guire sepenuhhhhhhhhhhh hati okayyy? :) *sep kanan, sep kiri* and selena gomez punye cerita, wizards of the waverly place pun saya layan jugaaa...tak sabar nak tengok monte carlo ni jugak :) btw, esok nak try red velvet, doakan saya! :) nak buat bukak puasa..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...