Pages

Monday, July 25, 2011

lata kinjaaaaaang with love!

"posting rural cuma sekali. 
maka hargailah peluang yang cuma sekali ini."

tuh kata kata dari senior aku.

dek dorongan serta sokongan yang sebegitu rupa.
and since kitorang kat perak ni.
kami almost satu posting pon plan la nak pergi ke lata kinjang.
yahhhoooo! 

some pictures of course!


excited faces upon arriving at lata kinjang. 


the girls. :)

after that, kitorang gerak lah masuk dalam.
cari tempat for BBQ nehh. 

then, ape lagi.. 
start lah BBQ session.


the menu are very delicioussss!
ayam bakaq, kerang rebus, cendawan bakar,  daging burger (ayam + daging), tembikai, durian, meehoon goreng, coleslaaaw, and banyaakk lagi laaa. nyumm nyuummm!


makaaaaan makaan time!


lepas dah kenyang, start lah jalan jalan kaaan.
view of the waterfall tersangatlah beautiful!
subhanaaallllah!


tengok air dia deraaaaas gila! :)

dah datang waterfall, memang sah la kalau x berenang nang nang. 
tapi aku x join, atas sebab sebab tertentu.. haihh sedihhh je.
just main main air je...

tang tangkap gambar bessssst gilaa!


bessssst gilaa pergi jalan ramai ramai gini. 

terima kasih group 5! korang memang beeesssst! :))))
kenangan terbaaaaaik lah! 

k lah tuh je. 
more post to come ye.

byeeee!

gambar ehsan nadia, n sape entah lagi. terima kasih banyak2.

5 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

xsalah pic num 8 mcm kenal pempuan yg pkai tudung choc dengan speky wat peace bhgian depan sekali tuh.sape er nme die?budak kmns kan?

Lisa N.Yusof said...

syarifah adila tuhh? kenaaal eh?
aah die dak kmns.

WZulhilmi said...

ok part makan time sgt best sekali!! LOL!

nizam27391 said...

perh.. sedap gler.. jom pergi jom reramai!

Amar Alis said...

tak pernah pergi lagi lata kinjang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...