Pages

Saturday, July 3, 2010

uitm already.

da sampai UiTM.
dan mood untuk menulis masih tiada.
ini pon aku paksa diri aku untuk rela menulis.

owh ye, sempena bulan rejab ni.
mak aku ada bagi buku santapan jiwa,
pasal israk mikraj.

jujur aku cakap, aku selalu dengar sal israk dan mikraj ni.
tapi kalau korang suruh aku explain. 
aku akan blur, tataw nak jawab ape.
(ye, aku xpernah serius nak tahu dan ingat kisah bersejarah yang satu ni.)
ape lah agak nye yang aku buat dulu time dalam kelas?
=.=

baru baca sikit.
so, tak boleh nak cakap lebeh-lebeh lagi. hahaha

pendahuluan awalan.
israk = perjalanan luar biasa.
mikraj = tangga.
(terasa nak baca x bile bace thriller bes aku ni? huahua)

nanti aku update pasal benda tuh.

btw, arnab aku dulu name israk dan mikraj.
adik aku yang ber umur 9 taon tuh kasi.

eh, TERPANJANG lah pulak.
kata xda mood. =.=

4 comments:

Nur Areefah said...

tade mood panjang ni.ada mood?lol

n i k l i s a said...

aha, tuh la pasal. =.=

Fakhrur Razi said...

hahaha bgus kot
igt arnab, igt isra' mi'raj
kk nnti update larh leh ak tau gop

kt ict ad jual arnab =.="

n i k l i s a said...

orait. soon aku update.

hah, siyes?
arnab hidup?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...