Skip to main content

last post from home.

tajuk gaya macam xbalik sini lagi da.

4 jam lagi.
im off to KL.

saje g awal.
sebab kang da sampai, teros g derak KL.
nak beli kain baju raye. huahuahua.
jakel, here we comeeeee!


so, kalo ada bau tu nasib la ye. 
huahuahua


sabtu, mak ayh da gerak balik kelate da. 
sebab ahad, drg nak kerja pulak.
bgos kan pengorbanan parent?

aku ni da sem3, nak menghantar bagai.
sem 2 pon hantar, sem 1 for sure lah kan?

sampai sem 10 pon cani ke? 
err, tatao nak kata ape. =.=

k, gudlak sume yeh.

bye. bye.

.

Comments

izrin_anis said…
yeay ade orang dah datnag shah alam......hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa
n i k l i s a said…
efa, thanxx. jalan selamat. :D
n i k l i s a said…
izrin...

aku da sampaiiiii~~~~~~~~~~~~~~
belnjaeeeeee

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)