Skip to main content

acceptance.

iklan fly fm. sort of la. 
not the exact one of course.

girl : do u love me even if im blind?
boy : yes.
girl : do u love me even if im deaf?
boy : yes.
boy : but, but, but,.. u cannot be fat. hahahha *big laugh*
girl : i hateeeee u! *throw shoes, throw handbag!

moral of the story,
accept people for who they are. 

hahhaa. this 'iklan' kena betol dengan aku.
=.=

ayat last iklan tuh, 
acceptance for 1 malaysia. :))

Comments

MetaFora said…
kau nk ckp kaum gemOk la skrg ni?
apsal?
aku tgk kau comel je...
n i k l i s a said…
gemuk la jugak kan? =.=

kena part yg 'accept org seadanya' tuh.
aku suka suh org change. ;(
terok kan aku?
MetaFora said…
seyes la,
kau x gemok pun...

yup,
aku pun suka ngan "terima seadanya..."
n i k l i s a said…
oho.
ko jgn wat aku pecaye bende xbetol.
tgh semangat nk diet ni. huahua

kan?
xyah nak class2 kan org.
juz accept people.
itu yg terbaik.
alhamdulillah....
hohoho...
lisa.. harap kamu berpegang kepada kenyataan mu itu.. hehe...

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)