Skip to main content

it happen to be like this.

before, i used to be friend with her.
and also do now.
i am still her friends. (at least aku rasa macam ni.)

somehow, i do feel something is not right.
i feel some kind of distance between us.
a giant barrier, like a massive stone happen to be between us.
we see each other, but no longer mesra like before.
it really weirdddd.

and its not a nice feeling that make hati berbunga-bunga or whatesoeva.
hati jadi gundah gulana ada lah. 

but, still. i must carry on my life.
haha. ye la. i have 4 more years, minus, minus to spend here in UiTM.
so, stand still. be strong. focus. and moves foreward.

its tiring to think about the same problems over and over again duh. 
=.=

ps : i always got problems with friendship. am i being too sensitive? and get hurt over little things? 
and again, ps : i dont have mood to update about israk dan mikraj tuh. haha. insyaallah i will later on.

Comments

still ngan masalah kwan yang hari tu ker?

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)